iPhone X waterbestendigheid

iPhone X los toestel kopen voor de beste prijs

Kies je voor de iPhone X als los toestel? Bekijk hier de beste deals en prijzen voor een losse iPhone X. Zo betaal je nooit te veel.

iPhone X review Refurbished

Dit waren de officiële iPhone X prijzen bij de Apple Store en Apple Premium Resellers:

Inmiddels verkoopt Apple de iPhone X niet meer los, maar je kunt nog wel terecht bij andere winkels.

Lees hieronder over:

iPhone X als los toestel

De iPhone X is Apple’s toptoestel van 2017. Dit revolutionair vernieuwde toestel biedt een nieuw design met een vrijwel randloos scherm, draadloos opladen en Face ID-gezichtsherkenning. Je hebt het gevoel dat je de iPhone van de toekomst in handen hebt. En dat is geen gekke gedachte, want de 2018 iPhones zijn allemaal afgeleid van de iPhone X. De Apple Store verkoopt de iPhone X als los toestel niet meer, omdat inmiddels de opvolgers iPhone XS en iPhone 11 in de winkel liggen.

Toch kun je nog op diverse plekken een losse iPhone X kopen. Dit is een ideaal toestel als je Face ID en een OLED-scherm wilt, maar de vernieuwingen in de iPhone XS niet direct nodig hebt. Check hiervoor ook ons artikel over de verschillen tussen iPhone X en iPhone XS. Je bent daarmee veel goedkoper uit. Wil je liever een iPhone X met abonnement, dan kan dat natuurlijk ook. De meeste providers bieden dit toestel niet meer aan, maar je kan bij telecomwinkels vaak wel combineren met een provider naar keuze. Ook zou je voor een refurbished iPhone X kunnen kiezen.

https://www.iculture.nl/iphone/iphone-x/kopen/

iPhone X aanbiedingen

Voor de actuele aanbiedingen kun je het beste onze prijsvergelijker in de gaten houden. Alle grote providers bieden iPhone X abonnementen aan, zolang dit toestel nog leverbaar is. Ook bij grote winkelketens Coolblue vind je de iPhone X als los toestel.

Losse iPhone X in Nederland

Diverse providers en winkels hebben de iPhone X in het assortiment. Kies je voor een los toestel, dan heb je niet te maken met de gevreesde iPhone BKR-registratie en heb je je toestel relatief snel in huis. Dit gaat vaak sneller dan als je voor een iPhone X met abonnement kiest, omdat de providers vaak wat langere levertijden hebben.

iPhone X in prijs verlaagd

Vernieuwingen zoals het OLED-scherm en draadloos opladen hebben hun stempel op de prijs gedrukt toen de iPhone X voor het eerst op de markt kwam. Inmiddels zijn de opvolgers verschenen en dat betekent dat veel winkels een prijsverlaging hebben doorgevoerd. Dat is goed nieuws voor mensen die nog een iPhone X los wilden kopen.

iPhone X los toestel

iPhone X bij de Apple Store

De iPhone X is niet meer verkrijgbaar bij de Apple Store, omdat inmiddels de opvolgers zijn verschenen. Apple heeft daarom besloten om de iPhone X uit het assortiment te halen. Je kunt in de Apple Store kiezen uit de volgende toestellen:

Welke iPhone X als los toestel?

Omdat de iPhone X nog steeds een relatief duur toestel is, is het verstandig als je vooraf al goed nadenkt over welk model het beste bij jou past. Let niet alleen op de kleur want ook prijs en opslag zijn van belang.

#1 Welk iPhone X model past bij mij?

Bij de iPhone X kun je kiezen uit twee kleuren, namelijk spacegrijs en zilver. Welke je kiest is mede afhankelijk van je toekomstplannen en hoe lang je de losse iPhone X zelf wil gebruiken. Wil je de iPhone X alweer binnen korte tijd doorverkopen, dan is het slimmer om voor een gangbare uitvoering te kiezen. Ben je van plan er langere tijd gebruik van te maken, dan is een toekomstbestendig model met meer opslagcapaciteit misschien een beter idee. Qua kleur kun je in dat geval kiezen wat je zelf mooi vindt.

iPhone X liggend

#2 Hoeveel iPhone X opslag heb ik nodig?

De iPhone X is verkrijgbaar met 64GB en 256GB opslagruimte. Omdat het hier om een telefoon in het topsegment gaat kiezen veel mensen voor het meest uitgebreide model met 256GB opslag. Maar vraag jezelf goed af of je dat nodig hebt, want voor veel mensen zal 64GB voldoende zijn, zeker als je extra iCloud-opslag gebruikt.

#3 Vergelijk de iPhone X prijzen en levertijden

Omdat de iPhone X alweer wat langer op de markt is, is het een aantrekkelijk toestel geworden. Daardoor is er meer verschil ontstaan bij de iPhone X prijzen en kun je profiteren van echte deals. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en binnen redelijke termijn je X in handen hebt voor de laagst mogelijke prijs.

Waarom een iPhone X los toestel?

Er zijn een aantal redenen waarom je een losse iPhone X zou willen hebben:

  • Design is hetzelfde als de veel duurdere XS.
  • Toestel uit 2017, dus flink in prijs verlaagd.
  • Je hebt geen last van iPhone BKR-registratie.
  • Revolutionair nieuw design met Face ID en randloos scherm.
  • OLED-scherm en draadloos opladen.
  • Vanwege het 10-jarige jubileum van de iPhone heeft Apple alles uit de kast gehaald.

iPhone X sim only aanbiedingen

Ben je toe aan het vernieuwen van je abonnement, maar wil je niet jarenlang vastzitten aan maandelijkse betalingen? Kies dan voor een sim only iPhone, zodat je wat flexibeler bent in je mogelijkheden. Hieronder zie je de beste deals voor een iPhone met sim only.

Informatie

Laatst bijgewerkt
november 2021