Kleuren iPhone XR opvolger

Gerucht: ‘iPhone 11 in nieuwe kleur donkergroen’

De geruchten rond de iPhones van 2019 stapelen zich op. Meestal zijn het de gebruikelijke geruchten over drievoudige camera's, maar een bron van Slashleaks komt nu met opmerkelijke nieuwe details.

Groene iPhone

De bron zou een medewerker van Foxconn zijn, die onthult dat de iPhone 11 in een nieuwe kleur donkergroen geleverd zal worden. Hij vertelt dit op de Chinese vraag- en antwoordsite Zhihu. De groene kleur is in lijn met wat het Japanse geruchtenblog Mac Otakara eerder noemde: zij beweerden dat de iPhone XR 2019 verkrijgbaar zal zijn in een nieuwe kleur groen en lavendelblauw.

De glazen achterkant heeft volgens deze geruchtenlekker een matte achterkant. Ook dat hebben we al eerder gehoord, namelijk bij analist Ming-Chi Kuo. Hij beweert dat alle 2019 iPhones een achterkant krijgen van ‘frosted glass’.

Kleuren iPhone XR opvolger

Geen ‘iPhone’ meer op achterkant
Volgens dezelfde geruchtenlekker zal de naam ‘iPhone’ niet meer op de achterkant staan, maar alleen nog het Apple-logo. Blijkbaar vindt Apple dat het apparaat herkenbaar genoeg is dat het er niet letterlijk meer op hoeft te staan. De voorkant zou identiek zijn aan de modellen van 2019, met een notch. Wel zou het scherm iets dunner uitgevoerd kunnen worden, omdat 3D Touch volgens geruchten wordt vervangen door Haptic Touch.

De medewerker geeft nog wat meer specifiekere informatie, die achteraf gemakkelijk te controleren zal zijn. De opvolger van de iPhone XS Max zou beschikken over een batterijcapaciteit van 3.969 mAh. Wat opslagcapaciteit betreft kunnen we net als vorig jaar 64GB, 256GB en 512GB verwachten. De iPhone XR is momenteel met maximaal 256GB verkrijgbaar.

Omdat het hier om een anonieme bron gaat, is moeilijk te controleren of de informatie klopt. Slashgear heeft de informatie ondertussen achter een slotje gezet, omdat de bron geen trackrecord heeft.

Check ook onze andere artikelen over de 2019 iPhone:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2019, 8:48
Bron Bron Slashleaks
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp 2019 iPhone

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.