Gekleurde scherven van iPhone XR 2019.

Deze scherven tonen de mogelijke kleuren van de iPhone XR-opvolger

Apple zou plannen hebben om de aanstaande 6,1-inch iPhone met LCD-scherm in twee nieuwe kleuren uit te brengen: groen en lavendel. Ze vervangen de huidige kleuren koraal en blauw.

Update 14 mei 2019 (2): Op basis van de scherven en andere informatie heeft MacRumors een render laten maken in de nieuwe kleuren.

Kleuren iPhone XR opvolger

Update 14 mei 2019 (1): Er is inmiddels ook een afbeelding opgedoken waarop de twee nieuwe kleuren te zien zijn. De afbeelding is gedeeld door Mark Gurman van Bloomberg, die vaak vroegtijdig op de hoogte is van informatie over nieuwe toestellen. In de afbeelding zien we brokstukken van mogelijk het glas aan de achterkant van de nieuwe iPhone XR.

Brokstukken iPhone XR 2019 kleuren.

De groene variant lijkt minder op het gifgroen van de iPhone 5c en is (in ieder geval in deze afbeelding) iets donkerder. De lavendel kleur lijkt inderdaad erg op het huidige lila hoesje dat Apple uitgebracht heeft. Op de afbeelding ontbreekt alleen de rode variant. Waar deze foto met de scherven vandaan komt is onduidelijk, maar het geeft in ieder geval een iets beter beeld van hoe de kleuren eruit zouden kunnen zien.

Oorspronkelijk artikel

6,1-inch iPhone in groen en lavendel

Ben je liefhebber van blauw, dan zou je kunnen overwegen om de komende maanden nog een iPhone XR te kopen, voordat de kleur uit het assortiment verdwijnt. Apple zou van plan zijn om de opvolger van de huidige iPhone XR opnieuw in zes kleuren uit te brengen, met groen en lavendel als nieuwe kleurkeuzes. Dat zegt het Japanse blog Macotakara. Daarnaast zullen wit, zwart, geel en (PRODUCT)Red verkrijgbaar zijn.


Lila hoesje
De Japanners doen ook uitspraken over de siliconenhoesjes voor de opvolgers van de iPhone XS (Max). Die zouden beschikbaar komen in de kleuren wit, zwart, mintgroen, geel, lila en opnieuw (PRODUCT)RED. De kleur lila zou daarbij overeenkomen met de huidige kleur van het leren iPhone XS hoesje. Apple verkoopt momenteel al een lavendelgrijs hoesje en heeft op elk willekeurig moment wel een lichtpaarsblauw-achtig hoesje in het assortiment. Eerder waren er ook al hoesjes en Apple Watch-bandjes in lila.

Kleuren iPhone XR opvolger groen lavendel

De opvolgers van de huidige toestellen worden dit najaar verwacht. Geruchten wijzen op nieuwe modellen met 5,8- en 6,5-inch OLED-scherm, verbeterde camera met drie lenzen, snelheidsverbeteringen dankzij de A13-chip en de mogelijkheid om kleine accessoires zoals AirPods op te laden via de achterkant. Er zou een grotere batterij in zitten en nieuwe antennetechnologie moet zorgen voor een beter signaal. Qua uiterlijk lijkt er niet zoveel te gaan veranderen, behalve aan de achterkant. Hoesjesmakers houden al rekening met een vierkante camerabult aan achterkant.

iPhone XR review: alle kleuren

De volgende 6,1-inch iPhone houdt waarschijnlijk een 6,1-inch scherm maar krijgt een dubbele camera aan de achterkant, vergelijkbaar met de huidige iPhone XS. Er zit waarschijnlijk ook een vierkante camerabult aan de achterkant.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 14 mei: Artikel bijgewerkt met nieuwe afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2019, 19:39
Bron Bron Mac Otakara
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone XR

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.