Reacties voor: Deze vijf functies willen we zien op de nieuwe iPad Pro 2020

Geleend van de iPhone 11-familie
Apple brengt dit jaar naar verwachting de iPad Pro 2020 uit. Wat kan dit model leren van de iPhone 11 (Pro)? In dit artikel zetten we onze wensen op een rij met functies van de iPhone 11 (Pro) die we graag op de iPad Pro 2020 willen zien.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Er is maar 1 ding dat de iPad (pro) nodig heeft en dat is xcode…

  2. Ik vraag mij af wie de camera vaak gebruik op de ipad. Zelf gebruik ik deze enkel om documenten te scannen. Maar als echte camera vind ik de iPad veel te groot

  3. Snellere chips zijn altijd welkom maar mis ze nu niet. Een betere batterijduur en draadloos laden (al zie ik dat laatste niet snel gebeuren) zijn wel welkom.

  4. Als ik dit lees kan ik beter even wachten.
    Wou net een nieuwe iPad Pro kopen

  5. @Klein: uiteraard: als je graag lang wilt genieten van de nieuwste technieken, is een iPad die anderhalf jaar geleden nieuw uitkwam sowieso geen goed idee.
    Aan de andere kant geven de 5 ‘mwah’ functies uit het artikel al aan hoe goed de iPad Pro nog steeds is…

  6. @Klein: je kan sws het beste even wachten. Het 2018 model zal na aankondiging van het 2020 model zakken in prijs. Zonde om voor die 2 maanden teveel te betalen.

  7. Ik begrijp niet waarom er gevraagd wordt om 3 camera’s op de iPad. Ik ken niemand die dat gebruikt dus waarom ervoor betalen?
    Op een verdwaalde Chinese toeriste na die fotografeert met haar iPad is hier toch totaal geen vraag naar of mis ik iets?

  8. Ik wacht nog steeds op een iPad met oled.

  9. Wat ik eigenLijk vooral mis is Haptic Feedback. Ik ben er zo aan gewend geraakt op mijn iPhone, met bijvoorbeeld activeren van sliders, lang ingedrukt houden van icoontjes etc.

  10. Het lijkt me vooral tot als een iPad ook kan functioneren als een oplader om je iPhone, airpods,  watch, pencil te voorzien van wat apple juice.
    Daarvoor lever ik graag camerafunctionaliteit in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.