iOS 13 en iPadOS 13 op iPhone en iPad.

Apple brengt iOS 13.2.3 en iPadOS 13.2.3 uit met bugfixes

Apple heeft vanavond iOS 13.2.3 vrijgegeven. Deze update moet zorgen voor een aantal oplossingen in Mail, Bestanden, Notities en meer.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Kleine update, handige verbeteringen

Met regelmaat brengt Apple nieuwe software-updates uit met bugfixes. Het gaat vandaag niet om een grote release, want daarvoor zullen we nog even moeten wachten op iOS 13.3, die onder andere communicatielimieten voor Schermtijd brengt.

Dit zijn de release notes van Apple voor iOS 13.2.3:

iOS 13.2.3 bevat probleemoplossingen en verbeteringen voor je iPhone. Deze update bevat:

 • Oplossing voor een probleem waarbij zoekopdrachten binnen het systeem en binnen Mail, Bestanden en Notities mogelijk niet werkten
 • Oplossing voor een probleem waarbij foto’s, links en andere bijlagen mogelijk niet werden weergegeven in de detailweergave in Berichten
 • Oplossing voor een probleem dat het downloaden van materiaal op de achtergrond kon blokkeren
 • Oplossing voor problemen die het ophalen van nieuwe berichten in Mail konden blokkeren en waarbij de oorspronkelijke inhoud van berichten niet werd opgenomen en geciteerd in Exchange-accounts

Informatie over de beveiligingsaspecten van Apple software-updates vind je op deze pagina:
https://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Had je last van een van de bovenstaande problemen? Dan is dat met iOS 13.2.3 als het goed is verleden tijd. Deze update is ook beschikbaar voor de iPad, onder de noemer iPadOS 13.2.3.

iOS 13.2.3 downloaden
Om iOS 13.2.3 te downloaden, doe je het volgende:

 1. Ga op je iPhone naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Wacht tot de update in beeld verschijnt.
 2. Tik op Download en installeer.
 3. Wacht tot je toestel opnieuw is opgestart en de installatie voltooid is.

Je kunt de update ook uitvoeren via iTunes of de Finder. Sluit daarvoor je iPhone of iPad met een kabel aan aan je Mac of pc en open iTunes of de Finder in macOS Catalina. Klik op je aangesloten apparaat en kies voor Zoek naar update. De update wordt vervolgens gedownload en daarna op je toestel geïnstalleerd.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2019, 13:48
Categorie iOS
Onderwerpen ios 13, iOS-stable
Software iOS 13, iPadOS 13

iOS 13

iOS 13 is de grote software-update voor de iPhone, die in september 2019 verschijnt. In dit overzicht lees je alles over de vernieuwingen, geschikte toestellen en nog veel meer.

iOS 13

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

  Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.