Documents 7 Readdle nieuw design

Documents by Readdle krijgt grote update met donkere modus, PDF-bewerker en meer

De bekende documenten-app Documents van Readdle heeft vandaag een belangrijke update gekregen met een donkere modus, PDF-bewerker en meer.

Readdle, de ontwikkelaar van de bekende documenten-app Documents, heeft vandaag een grote update uitgebracht voor deze app. Met Documents 7 kun je nu onder andere PDF’s bewerken, een privé-browser gebruiken. Dit gaat gepaard met een nieuw ontworpen interface.

Documents 7 heeft nieuw ontwerp en veel nieuwe functies

De meest opvallende vernieuwing in Documents 7 is het nieuwe ontwerp. De kleuren zijn opgefrist en de app heeft nu ondersteuning voor de donkere modus in iOS 13. Ook de positionering van teksten en knoppen is nu meer in lijn met wat we gewend zijn van iOS 13.

Tot vandaag miste er altijd een duidelijke plus-knop op de iPhone-versie van Documents. Op de iPad konden gebruikers met een simpele knop in het hoofdscherm bestanden toevoegen. Dat kon door te importeren, maar ook door een document te scannen of aan te maken. Deze knop heeft zich eindelijk een weg weten te banen naar de iPhone.

Plus-knop Documents 7

Een andere prominente nieuwe functie is de ingebouwde PDF-bewerker. Je hoeft als gebruiker van Documents niet meer te leunen op PDF-apps om te bewerken, want dit kan nu gewoon in de app zelf. Heb je een iPad Pro met de nieuwste Apple Pencil? Dan kun je PDF’s ook annoteren en bewerken met deze pen.

Kleinere functies in Documents 7

De drie bovenstaande functies zijn slechts een deel van wat Documents 7 te bieden heeft. Deze documentenapp heeft nu ook ondersteuning voor de Bestanden-app, een privé-browser, multi-touch gebaren, een zwevend toetsenbord en meer.

Wil je lezen wat er nog meer nieuw is in Documents 7? Check dan de volledige release-notes op de website van Readdle.

Documents 7 is gratis te downloaden, maar biedt wel in-app aankopen. Om gebruik te maken van álle functies van de nieuwe PDF-bewerker moet je een jaarlijks abonnement van €54,99 afsluiten. Dat is een fors bedrag, maar je krijgt er in ieder geval mooie functies voor terug.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.