iFixit Wallpaper iPhone 11 Pro met binnenkant.

Bekijk de binnenkant van je iPhone 11 (Pro) met deze iFixit-wallpapers

iFixit heeft weer wallpapers van de teardowns gemaakt, zodat je de binnenkant van je nieuwe iPhone 11 (Pro) als achtergrond kan gebruiken. Er zijn meerdere versies voor elk toestel.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Vlak na de release van de 2019 iPhones was iFixit er weer snel bij met de teardowns van de iPhone 11 Pro. Ook de iPhone 11 teardown toonde de binnenkant van het nieuwste toestel. Vind je dit interessant om te zien en ben je wel toe aan een nieuwe unieke wallpaper? Dan kan dat met de iFixit-wallpapers voor de iPhone 11 en iPhone 11 Pro.

iFixit wallpapers iPhone 11 Pro

De wallpapers zijn beschikbaar in alle drie de formaten: voor de 6,1-inch iPhone 11, de 5,8-inch iPhone 11 Pro en de 6,5-inch iPhone 11 Pro Max. Je kan kiezen uit zowel een foto als een röntgenafbeelding van de binnenkant. Je vindt de wallpapers op de website van iFixit. Open de link op je iPhone en vervolgens kun je de gewenste afbeelding downloaden en instellen als achtergrond. Je doet dat via Instellingen > Achtergrond > Kies een nieuwe achtergrond. Je kan in iOS 13 ook kiezen of de achtergrond bij het gebruik van de donkere modus op je iPhone moet worden gedimd.

iFixit-wallpapers iPhone 11 Pro.

Heb je geen iPhone 11 (Pro), maar wil je wel zo’n mooie achtergrond? De afgelopen jaren heeft iFixit telkens soortgelijke wallpapers gemaakt. Vorig jaar schreven we ook al over de iFixit-wallpapers voor de iPhone XS en iPhone XR en het jaar daarvoor over de iFixit-wallpaper voor de iPhone X. Wil je nog een iPhone 11 kopen, dan kan dat natuurlijk ook.

Bekijk ook

iFixit brengt mooie wallpapers van iPhone XR en XS uit

iFixit heeft wallpapers gemaakt waarmee je de binnenkant van de iPhone XR en XS kunt bekijken. Ze geven je het idee dat je dwars door de iPhone heen kunt kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.