iFixit wallpapers

Met deze iFixit-wallpapers zie je de binnenkant van je iPhone X

Met de nieuwe iPhone X wallpapers van iFixit kun je de binnenkant van je toestel bekijken. Nu ook in een röntgen-versie!

iFixit heeft een nieuwe serie wallpapers uitgebracht, bedoeld voor het OLED-scherm van de iPhone X. Met deze wallpapers zie je de interne componenten van je iPhone. En dat ziet er op het bijna randloze OLED-scherm beter uit dan ooit.

iFixit-wallpapers van iPhone X

iFixit is bezig met het afronden van de teardown die ze bij elke nieuwe iPhone uitvoeren. Als afsluiting brengen ze nu deze wallpapers uit, die in twee varianten beschikbaar zijn: een standaardfoto van de interne componenten en een röntgenversie. Volgens iFixit zijn de wallpapers stilstaand en met perspectief te gebruiken.

iFixit wallpapers

Het lijkt alsof je door het scherm rechtstreeks in het toestel kijkt. Je vindt alle afbeeldingen in een blogpost op de website van iFixit. Na het downloaden van de afbeelding in volledige resolutie kun je je nieuwe wallpaper instellen via Instellingen > Achtergrond.

Dubbele batterij
Bijzonder aan de iPhone X is dat de batterij uit twee delen bestaat en L-vormig is, zo bleek uit de eerdere iPhone X teardown. Apple heeft duidelijk de ruimte binnenin zo optimaal mogelijk benut voor extra batterijcapaciteit. Ook bijzonder is dat het moederbordje kleiner is dan ooit en dat de camera’s anders gepositioneerd zijn om ruimte te maken voor het TrueDepth-camerasysteem.

iFixit gaat binnenkort ook nog wallpapers beschikbaar stellen voor de iPhone 8 en iPhone 8 Plus.

iPhone X kopen

In onze iPhone prijsvergelijker vind je de beste aanbiedingen voor de iPhone X. Kies voor een losse iPhone X vanaf 1159 euro of neem een iPhone X met abonnement, dat is af te sluiten via alle bekende providers. Iets krapper in je portemonnee? Overweeg dan een refurbished iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2017, 8:40
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone X, wallpaper
Device iPhone X

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.