Met deze iFixit-wallpapers zie je de binnenkant van je iPhone X

Met de nieuwe iPhone X wallpapers van iFixit kun je de binnenkant van je toestel bekijken. Nu ook in een röntgen-versie!

iFixit heeft een nieuwe serie wallpapers uitgebracht, bedoeld voor het OLED-scherm van de iPhone X. Met deze wallpapers zie je de interne componenten van je iPhone. En dat ziet er op het bijna randloze OLED-scherm beter uit dan ooit.

iFixit-wallpapers van iPhone X

iFixit is bezig met het afronden van de teardown die ze bij elke nieuwe iPhone uitvoeren. Als afsluiting brengen ze nu deze wallpapers uit, die in twee varianten beschikbaar zijn: een standaardfoto van de interne componenten en een röntgenversie. Volgens iFixit zijn de wallpapers stilstaand en met perspectief te gebruiken.

iFixit wallpapers

Het lijkt alsof je door het scherm rechtstreeks in het toestel kijkt. Je vindt alle afbeeldingen in een blogpost op de website van iFixit. Na het downloaden van de afbeelding in volledige resolutie kun je je nieuwe wallpaper instellen via Instellingen > Achtergrond.

Bekijk ook

Zo kun je een andere iPhone wallpaper instellen

Hoe kun je een leuke nieuwe wallpaper instellen op je iPhone, iPad of iPod touch? In deze tip lees je alles over wallpapers downloaden, zelf maken en wallpaper instellen.

Dubbele batterij
Bijzonder aan de iPhone X is dat de batterij uit twee delen bestaat en L-vormig is, zo bleek uit de eerdere iPhone X teardown. Apple heeft duidelijk de ruimte binnenin zo optimaal mogelijk benut voor extra batterijcapaciteit. Ook bijzonder is dat het moederbordje kleiner is dan ooit en dat de camera’s anders gepositioneerd zijn om ruimte te maken voor het TrueDepth-camerasysteem.

iFixit gaat binnenkort ook nog wallpapers beschikbaar stellen voor de iPhone 8 en iPhone 8 Plus.

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.