iFixit interne wallpapers

iFixit brengt mooie wallpapers van iPhone XR en XS uit

iFixit heeft wallpapers gemaakt waarmee je de binnenkant van de iPhone XR en XS kunt bekijken. Ze geven je het idee dat je dwars door de iPhone heen kunt kijken.

iFixit bracht vorige week een teardown van de iPhone XR uit, zodat we nu precies weten welke componenten Apple heeft gebruikt. Wil je elke dag zien wat er aan de binnenkant van je iPhone gaande is, dan moet je zeker deze mooie wallpapers installeren.


De wallpapers zijn in twee kleuren te downloaden voor de iPhone XR, iPhone XS en iPhone XS Max. Daarnaast is er een grappige röntgen wallpaper. Je kunt het beste even naar de blogpost van iFixit gaan om de wallpapers in de juiste resolutie te downloaden. Vervolgens kun je via Instellingen > Achtergrond de wallpaper instellen.

iFixit interne wallpapers

Voor eerdere modellen heeft iFixit in het verleden ook wallpapers uitgebracht. Die voor de iPhone X vind je hier en die voor de XS en XS Max vind je hier. Het is misschien wat te druk voor je beginscherm, maar voor je toegangsscherm kan het een grappig effect geven. Alsof je dwars door het scherm van je iPhone kunt kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2018, 10:38
Bron Bron iFixit
Categorie Achtergrond
Onderwerp wallpaper
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.