iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 14 september 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 14 september 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag was de dag na iOS 10 en dus een goed moment om nog wat puntjes op de i te zetten: we hebben handige tips waarmee je iOS 10 naar je eigen hand kan zetten, zoals de thuisknop indrukken om te ontgrendelen en we leggen uit hoe je de nieuwe Bedtijd en Waakmelder gebruikt. En voor Apple Watch-gebruikers: waarom zijn apps sneller in watchOS 3 en zo gebruik je de Scribble-functie. En dankzij de eerste teardown-video van de iPhone 7 weten we nu de belangrijkste reden voor het verdwijnen van de koptelefoonuitgang.

Tips

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

PDF Expert 5

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Foursquare City Guide (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - Een nieuw jasje, makkelijker zoeken en rijke notificaties in iOS 10.
  • Foursquare Swarm: Check-in App (gratis, iPhone/ Watch, iOS 10.0+) - Beantwoord vragen over check-ins voor extra coins en gebruik Swarm-stickers ook in iMessage.
  • PDF Expert 7: PDF Editor (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Eenvoudiger bestanden beheren dankzij een nieuw bestandssysteem en helemaal klaar voor iOS 10.
  • Hipstamatic (€3,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Het nieuwe Kreuzberg HipstaPak is toegevoegd en er is een probleem in iOS 10 verholpen.
  • Runtastic Hardlopen en Fitness (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - Start je fitness-activiteiten met je stem door Siri-integratie en je successen via iMessage. De Apple Watch-app heeft in watchOS 3 ook een nieuw ontwerp.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 22:34
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.