iculture-peilt
iCulture Peilt
iPhone SE

iCulture peilt: Moet Apple een opvolger van de iPhone SE uitbrengen?

Moet Apple nog een opvolger van de iPhone SE uitbrengen? In deze poll willen we achterhalen of 4-inch iPhones nog toekomst hebben en of Apple ermee moet doorgaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het is een verwarrende week voor liefhebbers van de iPhone SE. Eerst beweerde de volstrekt onbekende Chinese Apple-analist Pan Jiutang dat er geen opvolger van de iPhone SE komt. Een dag later meende iGeneration dat er met de iPhone SE 2 tóch een opvolger komt. Het werd door veel blogs afgedaan als ‘bedenkelijk gerucht’ maar toch kon je het overal op internet lezen. Wij vragen ons af: heeft het voor Apple nog wel zin om een 4-inch iPhone uit te brengen? Of is iedereen ondertussen wel gewend aan 4,7-inch en groter? Vandaar deze poll.

Is de poll niet goed zichtbaar, dan kun je ook via deze link invullen.

Apple bracht eerder dit jaar een vernieuwde versie van de iPhone SE uit met 128GB opslag. Qua uiterlijk en innerlijk was er verder niets veranderd. We schreven destijds dat de iPhone SE nog steeds een prima toestel is, voor mensen die niet het grootste en duurste toestel nodig hebben, maar wel iets zoeken dat technisch nog up-to-date is. Een van de grote voordelen is dat je het toestel nog makkelijk met één hand kunt bedienen, zonder dat je daarvoor een speciaal eenhandig toetsenbord nodig hebt. Apple zou bij de opvolger in twee richtingen verder kunnen gaan: hetzelfde toestel met 4-inch scherm, of een aangepaste versie waardoor er een groter scherm in dezelfde behuizing past.

De iPhone SE verscheen in maart 2016 op de markt. Sindsdien is er veel veranderd: er zijn geruchten over een iPhone 8 met groter scherm en smallere schermranden, waardoor je misschien van gedachten veranderd bent en toe bent aan een toestel met wat groter scherm. Heeft het formaat van de SE z’n langste tijd gehad, of is er nog steeds een markt voor een iPhone SE 2? Dat horen we graag!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2017, 15:51
Categorie iDevices
Onderwerpen iculture peilt, iPhone SE, poll
Device iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.