iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: wat is jouw favoriete iOS 12-functie?

Wat is jouw favoriete functie van iOS 12? De nieuwste update staat inmiddels op flink wat toestellen geïnstalleerd, dus wij zijn benieuwd van welke functie jij het meeste plezier hebt.

iCulture peilt: jouw favoriete iOS 12-functie
Op 19 september bracht Apple voor iedereen iOS 12 uit. Hoewel dit niet de grootste release van de afgelopen jaren is, zijn er toch genoeg nieuwe iOS 12-functies om van te profiteren. Nu je iOS 12 een aantal dagen volop hebt kunnen testen, willen wij jullie persoonlijke favorieten horen. Stem daarom in onze poll!


Ben je helemaal verknocht aan de Meten-app, ben je blij met Schermtijd of maak je juist volop gebruik van Siri Shortcuts? iOS 12 biedt voor ieder wat wils, zelfs als je een ouder toestel hebt. Je oudere toestel profiteert namelijk van betere prestaties. In ons eerdere artikel hebben we al twaalf redenen op een rij gezet om iOS 12 te proberen. In onze poll kun je aangeven welke jouw favoriet is.


Zie je de poll niet? Invullen kan ook hier!

Heb je de update nog niet? iOS 12 installeren is een fluitje van een cent, want in acht stappen is jouw iPhone of iPad ook geüpdatet. Wil je in nog geen twee minuten bijgepraat worden over alle functies, check dan onze video waarin we de belangrijkste vernieuwingen van iOS 12 uitlichten.

Ondertussen is er ook weer genoeg om naar uit te kijken. Apple heeft inmiddels de beta van iOS 12.1 uitgebracht. Daarin zijn de groepsgesprekken in FaceTime terug van weggeweest. Ook zitten er nog enkele andere verbeteringen in en zijn er aanwijzingen voor de nieuwe iPad Pro.

Bekijk ook

Apple brengt iOS 12.1 Publieke Beta 5 uit

De vijfde publieke beta van iOS 12.1 is verschenen! iOS 12.1 bevat verbeteringen en 70 nieuwe emoji die later dit najaar worden ingevoerd. In dit artikel lees je alles over de beta's van iOS 12.1, wat er nieuw is en wanneer ze verschenen zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iOS 12

iOS 12 is de grote software-update voor de iPhone en iPad in 2018, als opvolger van iOS 11. Het verscheen in september 2018 voor iedereen met een geschikt toestel. In dit overzicht lees je alles over de vernieuwingen deze grote update. De update werd een jaar later opgevolgd door iOS 13.

iOS 12
21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.