iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: naar welke aankondiging kijk jij het meest uit?

Het aankomende iPhone-event begint vanavond en daarom zijn wij benieuwd waar jullie het meest naar uitkijken. Is het de nieuwe iPhone of toch iets anders? Laat je horen in deze peiling.

Vandaag is het zover: de jaarlijkse september-keynote trapt om 19:00 af. Apple heeft een druk najaar voor de boeg met niet alleen de 2018 iPhones, maar ook een nieuwe Apple Watch Series 4 en nog veel meer. Er valt zoveel te kiezen en daarom zijn wij benieuwd naar welke aankondiging jij het meest uitkijkt.

Update 12 september: We zijn nog steeds benieuwd waar jij het meest naar uitkijkt. Stem daarom in onze poll!

iCulture peilt: naar welke aankondiging kijk jij het meest uit?
In onze verwachtingenartikel van het iPhone-event kon je al alles lezen over de mogelijke aankondigingen tijdens het iPhone Event-2018. Een zekerheid zijn de iPhone XS, de iPhone XS Max en de iPhone Xc of iPhone XR. Daarnaast komen de Apple Watch Series 4 en de releasedata van iOS 12 en de andere softwareversies voorbij. Maar er staan ook nog wat nieuwe producten op de planning die zeer waarschijnlijk later dit najaar komen, zoals nieuwe iPad Pro’s en een nieuwe MacBook Air. We trekken deze peiling daarom wat breder: naar welke aankondigingen van dit najaar kijk jij het meeste uit? Omdat er zoveel aan zit te komen en een keuze maken daarom wat lastig is, kun je maximaal drie opties aanvinken.

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Zie je de poll niet? Invullen kan ook hier!

Ben je van plan live te kijken? In ons artikel over de livestream van het Apple Event kijken vind je alle opties hoe je zelf mee kan genieten van alle aankondigingen.

Bekijk ook

Zo kijk je op 10 juni de livestream van Apple's WWDC-event

Wil jij de livestream van de WWDC 2024-keynote op maandag 10 juni volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Het wachten is nu totdat het event officieel van start gaat. Om 19:00 stapt Tim Cook op het podium om ons alles te vertellen over de aankomende toestellen. In de aankondigingen van het iPhone Event-2018 lees je in het kort wat Apple zoal gaat aankondigen. Dit artikel is ook de plek om te reageren op alle aankondigingen, dus hou deze pagina open om te discussiëren met andere iCulture-lezers!

Bekijk ook

Praat mee: Dit gaat Apple aankondigen op het #iPhoneEvent 2018

Vanavond vanaf 19:00 uur draait het helemaal om de iPhone en de Apple Watch. Apple gaat vandaag zeer waarschijnlijk de iPhone XS, de iPhone XS Max en een 6,1" iPhone met LCD-scherm die de iPhone XR heet, aankondigen. Daarnaast wachten we natuurlijk vol verwachting op de Apple Watch Series 4. Praat mee in dit artikel!

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 12 september: Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

Reacties: 33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.