iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: naar welke aankondiging kijk jij het meest uit?

Het aankomende iPhone-event begint vanavond en daarom zijn wij benieuwd waar jullie het meest naar uitkijken. Is het de nieuwe iPhone of toch iets anders? Laat je horen in deze peiling.

Vandaag is het zover: de jaarlijkse september-keynote trapt om 19:00 af. Apple heeft een druk najaar voor de boeg met niet alleen de 2018 iPhones, maar ook een nieuwe Apple Watch Series 4 en nog veel meer. Er valt zoveel te kiezen en daarom zijn wij benieuwd naar welke aankondiging jij het meest uitkijkt.

Update 12 september: We zijn nog steeds benieuwd waar jij het meest naar uitkijkt. Stem daarom in onze poll!

iCulture peilt: naar welke aankondiging kijk jij het meest uit?
In onze verwachtingenartikel van het iPhone-event kon je al alles lezen over de mogelijke aankondigingen tijdens het iPhone Event-2018. Een zekerheid zijn de iPhone XS, de iPhone XS Max en de iPhone Xc of iPhone XR. Daarnaast komen de Apple Watch Series 4 en de releasedata van iOS 12 en de andere softwareversies voorbij. Maar er staan ook nog wat nieuwe producten op de planning die zeer waarschijnlijk later dit najaar komen, zoals nieuwe iPad Pro’s en een nieuwe MacBook Air. We trekken deze peiling daarom wat breder: naar welke aankondigingen van dit najaar kijk jij het meeste uit? Omdat er zoveel aan zit te komen en een keuze maken daarom wat lastig is, kun je maximaal drie opties aanvinken.

Zie je de poll niet? Invullen kan ook hier!

Ben je van plan live te kijken? In ons artikel over de livestream van het Apple Event kijken vind je alle opties hoe je zelf mee kan genieten van alle aankondigingen.

Het wachten is nu totdat het event officieel van start gaat. Om 19:00 stapt Tim Cook op het podium om ons alles te vertellen over de aankomende toestellen. In de aankondigingen van het iPhone Event-2018 lees je in het kort wat Apple zoal gaat aankondigen. Dit artikel is ook de plek om te reageren op alle aankondigingen, dus hou deze pagina open om te discussiëren met andere iCulture-lezers!

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 12 september: Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2018, 12:18
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen 2018 iPhone, iculture peilt
33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.