iPhone 14 Pro modellen

Hit The Island is de eerste game speciaal voor de iPhone 14 Pro

Hit The Island is het eerste echte spel voor de iPhone 14 Pro. Door het concept van Pong te combineren met het nieuwe Dynamic Island, heeft de ontwikkelaar een nieuw speltype bedacht dat je alleen op de nieuwe iPhone vindt.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Hoewel de iPhone 14 Pro nog niet eens in de winkels ligt, is de eerste speciale game voor dit toestel al bijna afgerond. Het spel heet Hit The Island en het lijkt erg op het decennia oude spel Pong, maar dan met een nieuwe twist. Je hebt er nu nog een nieuw Dynamic Island voor nodig, maar dat zal niet lang zo zijn.

iPhone 14 Pro game voor het Dynamic Island: Hit The Island

In het nieuwe spel, gemaakt door ontwikkelaar Kriss Smolka (@ksmolka), kun je de onderste balk van Pong bewegen. Op deze manier kun je het balletje bedienen. Het is de bedoeling om zo vaak mogelijk het nieuwe Dynamic Island te raken. Als je meer punten scoort, krijg je er een extra bal bij. Op Twitter deelt de ontwikkelaar een demonstratie van het spel.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Apple heeft het Dynamic Island toegevoegd als nieuwe methode om de interactie aan te gaan met de iPhone. Hier zitten de TrueDepth-sensoren en de selfiecamera in verstopt, maar door middel van software is de uitsparing interactief. Ook toont het bijvoorbeeld een lopende timer of je huidige muzieknummer. Door deze functies wordt ook het formaat van het Dynamic Island aangepast. Hoe het Hit The Island-spel omgaat met het veranderende formaat van het Dynamic Island, wordt nog getest.

Kriss Smolka laat aan enthousiaste fans weten dat er ook gewerkt wordt aan een versie voor iPhones zonder Dynamic Island. Je hoeft dus niet per se de nieuwste iPhone te hebben voor dit spel. Het duurt waarschijnlijk nog even tot de notch-versie ook beschikbaar is. De ontwikkelaar wil Hit The Island vandaag al naar Apple sturen ter beoordeling.

Het spel heeft nog wat verbeteringen nodig om het goed speelbaar te maken, maar het is natuurlijk dé game om op je nieuwe iPhone 14 Pro te installeren. We weten nog niet 100% zeker of Apple dergelijke spellen zal toestaan, maar we verwachten geen problemen. Wil je meer weten over wat het Dynamic Island allemaal kan? Check het in onze gids!

Bekijk ook

Dynamic Island op de iPhone: zo werkt het

Met Dynamic Island heeft Apple een geniale oplossing gevonden om de notch te verbergen op de iPhone-modellen. Lees hier hoe het precies werkt.

Actuele iPhone 14 Pro deals

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.