Reacties voor: Het Weer in Nederland nu met vier Nederlandse weerwidgets

De iPhone-app Het Weer in Nederland heeft vier widgets gekregen: een met een buienradar, de maanstand, een barometer en een weerstation.
Bart Breij -

Reacties: 9 reacties

  1. Weather Underground blijft voor mij de meest overzichtelijke en duidelijke widget hebben. Plus, het is accuraat! Hier in regio Rotterdam tenminste.

  2. Weet iemand overigens of de advertenties wegkopen in ‘Het Weer in Nederland’ app een eenmalige uitgave van 1,79 euro is of jaarlijks uitgave ala Weeronline?

    Als het eenmalig uitgave is dan lijkt me dit een mooi alternatief qua app voor Weeronline (al ontbreken plaatsen buiten NL en de 14 dagen vooruitblik).

  3. Ik blijf die widgets OERLELIJK vinden. Heb er nog niet 1 gevonden die voor mij wat toevoegt… Maar goed smaken verschillen en gelukkig hoef je ze niet te gebruiken 🙂

  4. Origineel geplaatst door Nico van der linden
    Ik blijf die widgets OERLELIJK vinden. Heb er nog niet 1 gevonden die voor mij wat toevoegt… Maar goed smaken verschillen en gelukkig hoef je ze niet te gebruiken

    Helemaal mee eens. Dat is hele probleem natuurlijk, stel je voor dat we ‘Themes’ krijgen via een API.. hoe overspoelt het zou worden met spuuglelijke zooi! En dan zou Apple zich wel schamen.

  5. Hoe krijg je überhaupt die widgets te zien?
    Heb iPhone 5s en ook al wat apps die dat zouden hebben zoals 365score!
    Maar krijg wel gewoon een melding maar niet een widget of iets dergelijks.

  6. @Jeroen: Open het bedieningspaneel, klik op Wijzig helemaal onderaan

  7. Origineel geplaatst door Tom
    @Jeroen: Open het bedieningspaneel, klik op Wijzig helemaal onderaan

    Thanks.

  8. Weather underground is mooi, maar bij mij wil hij de buienradar niet laden in mijn widget :S. Zie alleen een video scherm met playknop. Iemand een idee wat dit kan zijn?

  9. L.S., ik heb de weer app gedownload en betaald maar krijg geen widgets in mijn beginscherm, heb Iphone 6 met meest recente update.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.