Archief voor 'weerbericht'

Snel het weerbericht opvragen op je iPhone

Vanuit Apple Kaarten kun je snel het weerbericht voor de komende uren opvragen, voor elke locatie die je op de kaart hebt opgezocht. Maar er zijn nog meer supersnelle manieren: wij laten je 3 opties zien.

Weer-app in iOS 15.

Haal meer uit de standaard Weer-app op je iPhone, iPad en Mac

De Weer-app is standaard aanwezig op elke iPhone en vanaf najaar 2022 ook op de iPad en Mac. Je kunt in één oogopslag de temperatuur, regen en weersverwachting op verschillende locaties zien. Hoe haal je het maximale uit de Weer-app en welke handige trucjes zitten erin? Je leest het hier!

Weerbericht opvragen Siri

Zo kun je het weerbericht opvragen met Siri op iPhone, iPad en meer

Wil je weten wat voor weer het wordt, dan helpt Siri je graag. Vraag gewoon om het weerbericht van vandaag, morgen of deze week. Dat kan zowel op de iPhone, als op de iPad, Mac, Apple Watch en HomePod. In dit artikel leggen we uit wat Siri je kan vertellen over het weer en hoe je de juiste vragen stelt om het weerbericht te raadplegen.

Regenwater

Deze regenapps waarschuwen voor een nat pak

Het regent! Welke iOS apps houden je droog? Deze regenapps voor iPhone en iPad sturen notificaties als er een regenbui aankomt en laten met grafieken zien wanneer de bui op z'n hevigst is.

Slecht weer

WeatherPro krijgt update, maar het is niet wat je denkt

Niet de ontwikkelaars zelf, maar Apple hebben ervoor gezorgd dat de WeatherPro-app voorlopig blijft werken. "Deze app is door Apple bijgewerkt voor gebruik van het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple." staat er in de update-omschrijving. De toekomst van de app blijft echter onzeker.

· 13 reacties

Dit zijn de beste weerapps voor iPhone en iPad

Dit zijn de beste weerapps voor de iPhone en iPad. Wat is de beste gratis weerapp en welke is het mooist? Welke andere weerapps zijn nog meer de moeite waard? In deze gids zetten we de leukste en meest betrouwbare weerapps voor je op een rij.