Apple iPad event kanaal

Apple TV-kanaal voor iPad-event nu beschikbaar

Apple heeft een Apple TV kanaal voor het iPad-event beschikbaar gesteld. Via het kanaal kun je vanavond naar de livestream kijken.

Apple iPad event kanaalApple heeft het Apple TV-kanaal voor het iPad-evenement vanavond beschikbaar gesteld. Via het kanaal kun je vanaf 19:00 uur een livestream volgen, waarop de nieuwe iPads en mogelijk ook nieuwe Macs worden aangekondigd.

We zaten al op het Apple TV-kanaal te wachten: Apple had namelijk al bekendgemaakt een livestream van het evenement aan te bieden. Naast een kanaal voor de Apple TV is er ook een speciale website waarop je de stream kunt kijken vanaf een Mac, iPhone, iPad of iPod touch.

Om 19:00 uur vanavond organiseert Apple een grootschalig media-evenement. Apple heeft niet gezegd wat hier zal worden aangekondigd, maar we hebben uiteraard wel de nodige verwachtingen. Je kunt het evenement via de livestream volgen, maar hier op iCulture zullen we ook verslag doen in uitgebreide artikelen die zo spoedig mogelijk online verschijnen. Op Twitter kun je via @iCulture ook alle aankondigingen op de voet volgen.

iPad event Apple TV detail

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2014, 9:32
Categorie Apple
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.