iOS Hangouts

Alleen op iOS: video’s van 60 seconden in Google Hangouts

Google Hangouts laat je nu video's van maximaal 60 seconden versturen. Voorheen waren dit video's van maximaal 10 seconden. Ook heeft de algemene Google-app nu geinige animaties gekregen.

Hangouts iPhone appGoogle heeft voor de iOS-versie van Google Hangouts een functie toegevoegd, die nog niet in de onlangs bijgewerkte Android-versie te vinden is. Als je gebruikmaakt van dit sociale netwerk, dan kun je nu video’s versturen van een minuut lang. Ook de standaard Google-app kreeg een update: gebruikers van iOS 9 krijgen een geinige animatie te zien.

Langere video’s versturen met Hangouts

Het gaat alweer om versie 8.0 van Google Hangouts, die het mogelijk maakt om video’s van zestig seconden naar andere Hangout-gebruikers te sturen. Dit is een behoorlijke sprong ten opzichte van de eerdere videolengte van slechts tien seconden. In Hangouts leg je contact met vrienden en familie via chatgesprekken, maar je kunt ook een videogesprek starten. Dit kan zelfs met maximaal tien vrienden.

iOS Hangouts

Het is opvallend dat Google uitgerekend de iOS-versie van de app met nieuwe functies uitbreidt, terwijl de Android-app zelfs nooit de optie voor het versturen van video’s gekregen heeft. Naast het versturen van langere video’s, biedt Hangouts voor iOS nu ook ondersteuning voor Google for Work – Mobile Management en zijn er enkele problemen opgelost.

Geinige animaties in Google-app

Google heeft als bonus voor iOS 9-gebruikers een paar animaties toegevoegd aan de algemene Google-app. Tik je op het Google-logo, dan bewegen de gekleurde bolletjes in geinige animaties. Onlangs werd de app voor iOS al uitgebreid met het uitspreken van Nederlandse zoekresultaten.

Google-app met korte animaties in iOS 9. Google-app met korte animaties in iOS 9.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2016, 11:48
Categorie Apps
Onderwerpen google, hangouts

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.