Lijnen behuizing iPhone 7

Vermoedelijke foto van iPhone 7 toont antennestrepen aan onderkant

Een nieuwe foto toont het vermoedelijke redesign van de IPhone 7. Duidelijk zijn de nieuwe antennestrepen rond de onderkant van het toestel te zien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Opnieuw is er een vermoedelijke foto van de iPhone 7 gelekt. Op de foto is een lijn rondom de onderkant van het toestel te zien. De foto lijkt te zijn gemaakt in een fabriek. Begin februari doken voor het eerst geruchten op over een redesign van de iPhone, waarbij de antennestrepen grotendeels zouden verdwijnen. Sindsdien zijn er meerdere foto’s gelekt die dat proberen te bewijzen. Deze nieuwe foto laat de onderkant van het toestel zien; dat is af te leiden uit het feit dat er geen camera zichtbaar is.

Update 17-03-2016: onderstaande foto blijkt niet van de mogelijke iPhone 7 te gaan. De president van het Chinese telefoonmerk Meizu heeft zelf een foto gemaakt van hun nieuwste model, de Meizu Pro 6. Hierdoor blijkt dat de eerder gemaakte foto van ditzelfde toestel afkomstig is en dus niet een vermoedelijke iPhone 7 is.

Vermoedelijke iPhone 7 blijkt Meizu Pro 6.

De foto verscheen op Feng.com, een Chinees forum en werd ontdekt door de Franse geruchtensite NowhereElse. Het gaat om een stuk metaal, waaruit vooral de afronding van de hoekpunten is af te leiden. Op het metaal zit nog een sticker, terwijl op de achtergrond een behuizing te zien is zonder sticker.

Lijnen behuizing iPhone 7

Helaas heeft de persoon die de foto heeft gelekt niet de bovenkant van de behuizing op de foto gezet, want dan hadden we kunnen afleiden wat er aan de camera is gewijzigd. Gisteren lekten foto’s uit van een behuizing met dubbele camera en Smart Connector, vermoedelijk bedoeld voor de iPhone 7 Plus. Als de behuizing op de foto hierboven echt is, toont dat aan dat de standaard-uitvoering van de iPhone 7 geen Smart Connector krijgt.

Net als bij andere foto’s moeten we deze ook met de nodige scepsis behandelen. Het kan immers ook gaan om een behuizing van de iPhone SE, die volgende week maandag volgens de verwachtingen wordt aangekondigd. De voorraadbakken op de achtergrond wekken de indruk dat er al in massa wordt geproduceerd en dat zal bij de iPhone 7 nog niet het geval zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2016, 10:29
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 7, iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.