Facebook Messenger laat je tussen accounts wisselen in nieuwe update

Facebook is begonnen met het toevoegen van ondersteuning voor het wisselen tussen verschillende accounts in Facebook Messenger. De optie wordt momenteel uitgerold en is binnenkort voor iedereen beschikbaar.

Als je meerdere Facebook accounts hebt kun je in de Facebook-app snel tussen accounts wisselen zonder uit te hoeven loggen. Facebook voerde een aantal maanden geleden voor Instagram eenzelfde functie in, maar bij de Facebook Messenger-app was dit nog steeds niet mogelijk. Dat gaat nu veranderen: Facebook laat je nu ook in Facebook Messenger snel wisselen tussen accounts. De optie is binnenkort voor iedereen beschikbaar.

Facebook Messenger

Messenger: wisselen tussen accounts

Bij het verplicht maken van de Facebook Messenger-app werd het voor een hoop gebruikers lastiger om met mensen te chatten wanneer je meerdere accounts had. In de Facebook-app kon je immers gemakkelijk wisselen tussen accounts, in de Messenger-app werd deze optie niet geboden. Facebook heeft geluisterd en is nu eindelijk begonnen met het uitrollen van ondersteuning voor het wisselen tussen accounts in de Facebook Messenger app.

Bekijk ook

Waarom Facebook de losse Messenger-app verplicht maakte

Waarom heeft Facebook de Messenger-app verplicht gesteld? Mark Zuckerberg gaf hier tijdens een vragenronde antwoord op.

Zo kun je tussen accounts wisselen in Facebook Messenger

De optie is nog niet voor iedereen beschikbaar, je kunt kijken of jouw Messenger-app al een update heeft ontvangen door in de app naar je profiel-tabblad te gaan. De optie Wissel account zou moeten verschijnen boven Een probleem rapporteren. Wanneer dit bij jou het geval is dan kun je op de volgende pagina middels een plus-icoon in de rechterbovenhoek meerdere accounts toevoegen. Na het toevoegen is dit tevens de pagina die je kunt gebruiken om snel tussen je verschillende profielen te wisselen.

Facebook gaf Messenger eerder al een nieuw uiterlijk waarbij de startpagina opnieuw werd ingedeeld en de nadruk werd gelegd op vrienden waarmee je vaak contact hebt.

Bekijk ook

Redesign van Facebook Messenger maakt vrienden vinden makkelijker

Facebook Messenger heeft een redesign gekregen, waardoor het gemakkelijker wordt om te chatten met vrienden waarmee je vaak contact hebt.

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.