Facebook voegt 3D Touch-ondersteuning toe aan iOS-app

Facebook voegt 3D Touch-ondersteuning toe aan de iOS-app. Hierdoor kun je snel een foto maken of openen door het app-icoon stevig in te drukken op je scherm.

3D-Touch-Facebook

Facebook heeft stilletjes 3D Touch-ondersteuning toegevoegd aan de iOS-app. Hierdoor kun je direct naar een bepaalde pagina van de app springen door het app-icoon stevig in te drukken op je iPhone 6s of iPhone 6s Plus.


Door het Facebook-icoontje op je homescherm stevig in te drukken (waarmee je 3D Touch activeert) kun je een snel een foto of video maken, een foto of video uploaden of meteen een Facebook post schrijven.

Snel foto’s maken en uploaden

Facebook-3D-TouchDoor een van deze menu-opties te selecteren, opent de Facebook-app direct de bijbehorende pagina. Handig als je snel een foto wilt maken en uploaden dus. De update voor de Facebook-app staat nu in de App Store, al zegt de app-beschrijving niets over de toevoeging van 3D Touch-ondersteuning.

Heb je net een iPhone 6s of iPhone 6s Plus en ben je op zoek naar meer apps die de mogelijkheden van 3D Touch benutten? In een apart artikel hebben we een hele lijst met apps gemaakt die 3D Touch op handige of unieke manieren inzetten.

Bekijk ook

3D Touch op de iPhone: zo werkt het indrukken van het scherm

Met 3D Touch op bepaalde iPhones krijg je meer functies door extra hard op het scherm te drukken. In deze uitleg lees je hoe 3D Touch werkt en wat je er allemaal mee kan doen.

Bedankt voor de tip en het screenshot Patrick van Wijk!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 oktober 2015 om 17:10
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.