Met Elago Wrist Fit draag je je AirPods om je pols

Heb je een Apple Watch én een setje AirPods, dan heeft fabrikant Elago iets nieuws voor je: een houder om de AirPods op je pols te dragen, zodat ze altijd bij de hand zijn.

Elago Wrist Fit

Elago – niet te verwarren met Elgato, waar we eerder vandaag over schreven – ken je misschien wel van de mini Macintosh voor je Apple Watch. Deze fabrikant maakt kleine, grappige accessoires van plastic en rubber die niet altijd even nuttig zijn. Maar origineel zijn ze wel. Dat geldt ook voor de Wrist Fit: een houder waarmee je je AirPods kunt meenemen.


Heb je de oplaadcase van de AirPods niet bij de hand en wil je ze toch bij de hand hebben, dan steek je ze in deze kunststof houder. Je betaalt $15 voor het accessoire, dat geschikt is voor de 38mm en 42mm Apple Watch. Je zou ze kunnen gebruiken als je tijdens het sporten even niet wilt luisteren naar muziek, of wanneer de batterij leeg is en je de oortjes toch niet meer kunt gebruiken. Volgens de maker zitten je AirPods stevig in de houder en schieten ze niet los tijdens het gebruik.

AirPods Wrist Fit

Voor meer AirPods-tips kijk je in onderstaande lijst.

Bekijk ook

De beste AirPods-tips: 30 manieren om meer uit je AirPods, AirPods Pro en AirPods Max te halen

Er zitten meer handigheidjes in de oordopjes van Apple dan je denkt en met deze 25+ AirPods tips haal je het maximale eruit. Bespaar batterijduur, luister samen, wijzig de naam van je AirPods en nog veel meer! Check ook de handige tips die alleen voor de AirPods Pro werken.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.