AirPods Wrist Fit

Met Elago Wrist Fit draag je je AirPods om je pols

Heb je een Apple Watch én een setje AirPods, dan heeft fabrikant Elago iets nieuws voor je: een houder om de AirPods op je pols te dragen, zodat ze altijd bij de hand zijn.

Elago Wrist Fit

Elago – niet te verwarren met Elgato, waar we eerder vandaag over schreven – ken je misschien wel van de mini Macintosh voor je Apple Watch. Deze fabrikant maakt kleine, grappige accessoires van plastic en rubber die niet altijd even nuttig zijn. Maar origineel zijn ze wel. Dat geldt ook voor de Wrist Fit: een houder waarmee je je AirPods kunt meenemen.


Heb je de oplaadcase van de AirPods niet bij de hand en wil je ze toch bij de hand hebben, dan steek je ze in deze kunststof houder. Je betaalt $15 voor het accessoire, dat geschikt is voor de 38mm en 42mm Apple Watch. Je zou ze kunnen gebruiken als je tijdens het sporten even niet wilt luisteren naar muziek, of wanneer de batterij leeg is en je de oortjes toch niet meer kunt gebruiken. Volgens de maker zitten je AirPods stevig in de houder en schieten ze niet los tijdens het gebruik.

AirPods Wrist Fit

Voor meer AirPods-tips kijk je in onderstaande lijst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2018, 18:39
Categorie Accessoires
Onderwerp airpods
Device AirPods
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.