Stop je Apple Watch in een mini-Macintosh

Maak van je Apple Watch een mini-Macintosh met deze originele bureauhouder waarmee je ook de Watch oplaadt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Elago Macintosh

Soms zijn er accessoires die je meteen wilt hebben zodra je ze ziet. Dat gevoel bekroop ons ook meteen bij de Elago W3 Stand, een bureauhouder voor de Apple Watch die eruit ziet als een originele Macintosh.


Elago Apple Watch Dock

Apple Watch wordt mini-Macintosh

De Elago W3 Stand is verkrijgbaar in zwart of wit, passend bij de kleur van jouw horlogebandje. Je betaalt €24,95 via de Europese winkel van Elago, helaas wel twee keer duurder dan de $11 bij Amazon (geen bezorging buiten de VS voor dit product) en de $13,49 in de Amerikaanse shop (daar kost bezorging in Europa helaas $62). Met wat moeite moet het lukken om er eentje in huis te krijgen.

Elago Apple Watch

Het mooist is als je een horlogebandje kiest die ook dezelfde beige kleur heeft. Je kunt met deze dock je Apple Watch beschermen en meteen opladen. Als je de Watch op z’n kant zet kun je bovendien de Nightstand gebruiken. Het is geschikt voor de 38mm en 42mm Apple Watch. Zoals je op onderstaande foto ziet is de hele dock gemaakt van siliconenrubber, zodat er geen kans is op krasjes. Dit maakt het ook makkelijker om je Apple Watch eruit te halen.

Apple Watch Macintosh

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.