Chameleon Run logo.

Renspel Chameleon Run nu gratis te downloaden via Apple Store-app

Chameleon Run is een bekroond renspel voor de iPhone, iPad en Apple TV. Als je deze app nog niet eerder gedownload had, kun je hem nu gratis installeren via de Apple Store-app. Wij leggen je uit hoe je dat doet.

Chameleon Run logo.
Apple heeft weer een nieuwe app onder de aandacht gebracht via haar gratis Apple Store-app (link). Behalve het doen van aankopen in de online Apple Store, kun je via de Apple Store-app regelmatig een populaire game of app gratis downloaden. Vorige keer was dit de foto-app Panols, maar nu is het de beurt aan de bekroonde game Chameleon Run.

Chameleon Run is een bekroond renspel

Chameleon Run was al eens de gratis App van de Week, maar mocht je die gemist hebben dan kun je nu in de herkansing. Voor wie het spel nog niet kent: in Chameleon Run ren je met het personage door de levels vanuit een 3D-perspectief. De bedoeling is om zoveel mogelijk bolletjes te verzamelen en het einde van het level bereikt. Het personage rent vanzelf, waardoor je alleen maar van platform naar platform hoeft te springen.

Belangrijk bij het springen is dat je let op de kleur van het platform. Het personage kan namelijk wisselen tussen roze en geel, dezelfde kleuren als de platformpjes waar hij op moet springen. Je kunt alleen landen op een roze balk als je zelf ook roze kleurt, waardoor het van belang is dat je snel tussen de twee kleuren wisselt. Het spel gaat razendsnel, waardoor dit zeker bij latere puzzels behoorlijk pittig kan zijn.

Chameleon Run is speelbaar op zowel de iPhone als iPad. Heb je een vierde generatie Apple TV, dan kun je de app ook op je televisie spelen. In de App Store betaal je momenteel €2,29 voor Chameleon Run, maar als je hem via de stappen hieronder downloadt, kun je hem helemaal gratis spelen.

Zo kun je Chameleon Run gratis downloaden via Apple Store-app

Chameleon Run is te installeren op elke iPhone, maar doordat de Apple Store-app minimaal iOS 10 vereist, heb je wel de meest recente versie van iOS nodig. Je kunt €2,29 besparen als je voor 15 juni 2017 het volgende doet:

  1. Open de Apple Store-app en tik op het tabblad Ontdekken.
  2. Scroll naar onderen tot je bij de aanbieding ‘Speciaal voor jou’ komt (zie afbeelding). Tik op Download nu gratis.

Chameleon Run gratis downloaden via Apple Store-app.

  1. In het volgende scherm vind je informatie over Chameleon Run. Tik op de blauwe balk Download nu gratis.
  2. Je wordt nu doorgestuurd naar de App Store. Voer hier eventueel je Apple ID-wachtwoord in.
  3. De promotiecode voor Chameleon Run is al ingevuld. Tik op Wissel in.
  4. Chameleon Run wordt nu gratis gedownload op je iPhone of iPad.

Mocht het downloaden van de app niet lukken, dan vind je in onderstaande tip nog meer informatie. Onthoud dus dat je de Apple Store-app (zie hieronder) nodig hebt. Via de standaard App Store-app kost Chameleon Run nog gewoon €2,29.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2017, 13:51
Categorie Apps
Onderwerp apple store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.