Vrouw op fiets

KPN stopt met gratis Spotify Premium bij abonnementen

KPN stopt met het aanbieden van gratis Spotify Premium bij de nieuwe abonnementen. Wat dit voor bestaande klanten betekent lees je hier.

KPN komt binnenkort met nieuwe abonnementen met grotere databundels. De mobiele data die je in dat abonnement krijgt, kun je echter niet meer gebruiken voor het gratis Spotify Premium-abonnement. Voorheen beschikten de twee duurste KPN-abonnementen over een gratis Spotify Premium-bundel, maar vanaf 1 juni wordt dit niet meer meegeleverd.

Vrouw op fiets

KPN stopt met gratis Spotify Premium

Bij een Zorgeloos Premium-abonnement van 10GB krijg je momenteel nog een Spotify Premium-abonnement. Ook bij het duurdere abonnement met 20GB aan data krijgt je nu nog een gratis abonnement op Spotify. De abonnementen van KPN worden binnenkort vernieuwd, maar Spotify hoort daar dan niet meer bij. Dat betekent dat je dus geen gratis Spotify Premium-abonnement bij Zorgeloos Premium en Alles-in-1 Standaard meer krijgt.

Ben je nu al klant bij KPN en heb je een abonnement met gratis Spotify Premium, dan kun je dit gewoon blijven gebruiken zolang je abonnement loopt. De wijziging geldt dus alleen voor nieuwe klanten die hun abonnement vanaf 1 juni afsluiten. Als je nog geïnteresseerd bent in gratis Spotify Premium bij KPN, dan is het verstandig om nu nog een abonnement af te sluiten. Je databundel wordt dan op 1 juni wel gewoon gratis vergroot, zodra de nieuwe abonnementen in gaan. Een los Spotify Premium-abonnement is dan af te sluiten voor €10 per maand.

Waarom KPN stopt met het aanbieden van gratis Spotify Premium, is niet bekend. Mogelijk wordt hiervoor gekozen om kosten te besparen. T-Mobile biedt op een andere manier gratis gebruik van Spotify en andere muziekdiensten. Met Datavrije Muziek kun je naar Spotify luisteren, zonder dat dit MB’s van je eigen databundel verbruikt. Je moet dan wel alsnog zelf een Spotify-abonnement afsluiten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2017, 12:59
Categorie Providers
Onderwerpen kpn, spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.