Uitgelicht
WWDC 2023: alle highlights
Toon of verberg de lijst met posts
Casetify Push-In case

Deze iPhone-hoesjes zien eruit als Crocs

Leuk voor kinderen
Crocs-schoenen kun je personaliseren door er allerlei kleurige charms aan vast te maken. Hoesjesmaker Casetify heeft nu iets soortgelijks bedacht voor de iPhone: de Push-In Case. Dit is een item waarin je allerlei kleine plastic items vastklikt. "Een stijlicoon", noemt Casetify het.

Casetify Push-In Cases

Bij Crocs heten het Jibbitz: kleine charms in de vorm van een hartje, teddybeer of regenboog die je vastmaakt aan je schoenen. Bij de hoesjes van Casetify zijn er ook gaatjes aanwezig, waarin je de gebruikelijke blije items in kunt steken zoals een bloem, smiley of boterham met spiegelei kunt steken, om ‘m helemaal naar eigen smaak te kunnen decoreren. Casetify lijkt zich daarbij vooral op kinderen te richten, maar er zitten ook wat aparte itens bij zoals een pakje boter en de sleutel van een motel.


De hoesjes liggen voor €52 in de winkel en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, lila, roze en beige. Het gaat om siliconen hoesjes waarin 13 tot 14 gaatjes zijn aangebracht. Met een stuk of 5 tot 6 items is de hoes voldoende gedecoreerd. De randen steken iets over het scherm heen, zodat het glas beschermd is bij een val. Volgens Casetify is er bescherming voor een val tot 1,2 meter.

Casetify Push-In case

Je kunt ze kopen voor de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max en dat zijn niet bepaald de toestellen waar de gemiddelde tiener mee rondloopt. Een set van vijf pins kost €22, waarbij je niet zelf kunt kiezen. In de set ‘cottage core’ krijg je een paddestoel, slak, aardbei, bloem en eend, terwijl je bij de ‘peace love earth’-set een teddybeer, hartvormige wereldbol, bloem, glimlachende regenboog en een yin yang-symbool krijgt. Je kunt ze gemakkelijk in en uit de case drukken. Ook is de case nog redelijk gemakkelijk in je broekzak te stoppen, omdat ze glad en redelijk vlak zijn. Helaas passen de Crocs-pins (oftewel Jibbitz) niet in deze cases.

Casetify Push-In case

Het topstuk in de collectie is de Limited Edition Barbie-set die voor €84 te koop is, gelukkig wel inclusief hoesje en met gratis verzending. Je krijgt dan een set van vijf roze items, waaronder het Barbie-logo, een spijkerjack, zonnebril met hartvormige glazen, een Barbie-gezicht en een 1959-pin. Casetify had al een stickercase van Barbie, die MagSafe-compatible is. Deze Push-In hoesjes zijn duidelijk niet geschikt voor MagSafe.

Casetify wil in de toekomst meer pinsets en cases uitbrengen, ook in samenwerking met merken zoals Barbie. Mooi of niet? Dat mag je zelf bepalen, maar gezien het feit dat deze hoesjes vooral jongeren zullen aanspreken hadden we cases voor de niet-Pro-modellen logischer gevonden.

Bekijken kan hier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 maart 2023 om 10:13
Onderwerp
Categorie
Accessoires
3 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.