T-Mobile logo op gevel

T-Mobile komt met Go Unlimited: onbeperkt internet in Nederland

T-Mobile komt met Go Unlimited. In Go Unlimited krijg je onbeperkt internet in Nederland en Europa, inclusief onbeperkt bellen en sms'en. Het abonnement is verkrijgbaar voor €35 per maand.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile heeft weer nieuwe abonnementen aangekondigd. Het gaat om de nieuwe Go Unlimited-abonnement waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van internet. Bovendien kun je zestig dagen onbeperkt gebruikmaken van internet in heel Europa, maar er zijn ook bundels voor internet in Amerika.


T-Mobile logo op gevel

T-Mobile’s Go Unlimited-abonnement

Het Go Unlimited-abonnement laat je in heel Nederland onbeperkt gebruikmaken van internet. Volgens T-Mobile zit hier geen grens aan. Elke dag start je met een dagtegoed van 5GB, maar als dit bijna op is krijg je van T-Mobile een sms-bericht. Hierna vul je het abonnement gratis aan met stappen van 1GB. T-Mobile zegt dit zo gedaan te hebben om het netwerk niet onnodig te belasten. De Unlimited-bundels zijn ook geldig in Europa, maar hebben een beperking tot zestig dagen per jaar.

Go Unlimited komt in allerlei varianten: Go Unlimited EU, Go Unlimited EU + USA, Go Up, Go Next en Go Basic. Voor €35 per maand (in combinative met een 2-jarig Sim Only-abonnement) kun je gebruikmaken van Go Unlimited, waarin ook ongelimiteerd bellen en sms’en inbegrepen is. Dit abonnement is ook uit te breiden inclusief Amerika voor €60 per maand, maar de voorwaarde is wel dat je roamt op het netwerk van T-Mobile USA. Het Go Up-abonnement bevat 10GB internet in Nederland en Europa, onbeperkt bellen in Nederland en 120 minuten bellen in EU. Dit abonnement kost €28 per maand en bevat ook T-Mobile’s Datavrije Muziek. Tot slot krijg je bij Go Next 5GB internet, onbeperkt bellen in Nederland en 120 minuten in Europa. Deze kost €24 per maand.

  • Go Unlimited EU (€35 per maand): onbeperkt internet in Nederland, onbeperkt internet in EU (tot 60 dagen per jaar, daarna max 10GB per maand), onbeperkt bellen/sms’en in Nederland en de EU en tot 300 verschillende nummers te bellen van Nederland naar de EU.
  • Go Unlimited EU + USA (€60 per maand): zelfde voorwaarden als Go Unlimited EU, inclusief internet via het netwerk van T-Mobile USA.
  • Go Up (€28 per maand): onbeperkt bellen in Nederland, 120 minuten in EU, 10GB internet in Nederland en EU, inclusief Datavrije Muziek.
  • Go Next (€24 per maand): onbeperkt bellen in Nederland, 120 minuten in EU, 5GB internet in Nederland en EU.
  • Go Basic (€19 per maand): onbeperkt bellen in Nederland, 120 minuten in EU, 1GB internet in Nederland en EU.

Het is opvallend dat T-Mobile bij het Go Up-abonnement Datavrije Muziek aanbiedt. T-Mobile moet van het ACM stoppen met Datavrije Muziek, omdat dit in strijd is met de Nederlandse netneutraliteit. T-Mobile gaat echter in beroep tegen dit oordeel van het ACM.

Bekijk ook

ACM dwingt T-Mobile te stoppen met 'Datavrije Muziek'

De Autoriteit Consument & Markt dwingt T-Mobile te stoppen met Datavrije Muziek. De rechter zal nu moeten bepalen of T-Mobile voldoet aan de Nederlandse of Europese regels voor netneutraliteit.

De abonnementen zijn vanaf 16 januari 2017 te bestellen in combinatie met een 2-jarig Sim Only-abonnement. Op de website van T-Mobile vind je meer over de nieuwe abonnementsvormen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 januari 2017 om 11:43
Onderwerp
Categorie
Providers
47 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.