iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 9 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 9 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet is feest vandaag, want het is precies tien jaar geleden dat Apple in een keynote de iPhone onthulde. In de loop der jaren is er een hoop veranderd, maar in een artikel blikken we wel terug naar dat moment. Ook Phil Schiller van Apple blikt in een interview terug op tien jaar iPhone, maar er was vandaag ook ander nieuws. Zo krijgt Carpool Karaoke in Apple Music wisselende presentatoren en komt T-Mobile met Go Unlimited. Dit zijn nieuwe abonnementen met onbeperkt internet. Apple bracht vandaag ook een nieuwe beta van onder andere iOS 10.2.1 uit, de eerste van 2017. En hoe zit het eigenlijk met het bereik van de AirPods in verhouding tot de Beats Solo3? Je leest dit en nog veel meer vandaag op iCulture en hier samengevat in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

bunq-app met rekeningoverzicht.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • bunq (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.3+) - Heb je een vraag over bunq? In de app vind je nu een FAQ-knop met de meestgestelde vragen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2017, 22:01
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.