BlackPods zwarte AirPods

BlackPods maakt AirPods met matzwarte coating

BlackPods zijn zwarte AirPods, voorzien van een speciale matzwarte coating. Voor 250 dollar haal je een setje zwarte AirPods in huis, gemaakt door een externe aanbieder.

Apple’s AirPods zijn alleen verkrijgbaar in het wit, zodat ze goed opvallen als je ermee loopt. Maar er zijn mensen die ze lieve in het zwart hebben en dat kan nu. De BlackPods zijn zwarte AirPods die je voor $249 kunt kopen.


BlackPods zwarte AirPods

BlackPods zijn zwarte AirPods

“Bij BlackPods hebben we een eigen coatingsysteem ontwikkeld, speciaal voor de Apple AirPods”, zeggen de makers. “Onze driefasen-aanpak zorgt voor een luxueuze krasbestendige coating”. BlackPods passen perfect bij een zwarte of spacegrijze iPhone, vinden de makers. Maar je betaalt er wel een paar tientjes extra voor. Heb je de witte AirPods al gekocht, dan kun je die voor $99 laten voorzien van een zwarte coating. Het proces neemt 3 dagen in beslag.

Een zwarte kleur was een van de punten die we noemden in ons wensenlijstje voor de AirPods. BlackPods heeft gekozen voor een matte finish, in plaats van de hoogglans witte afwerking die ze oorspronkelijk hebben.

‘Vakmensen uit Brooklyn’
“We zijn gek op Apple’s AirPods”, vertelt BlackPods-oprichter Peter O’Petteri. “Maar we hoorden van veel mensen dat ze liever een andere kleur hadden. Het werd ons duidelijk dat de meeste AirPods-bezitters wilden dat ze in zwart beschikbaar waren, zodat ze beter passen bij hun zwarte of matzwarte iPhone.” Maar je zult O’Petteri op zijn bruine/blauwe/groene ogen moeten geloven dat de coating echt goed hecht. Op de website zijn alleen computer-gegenereerde afbeeldingen te zien die er minder realistisch uitzien dan de mockups die een paar weken geleden verschenen. En er zijn ook nog geen reviewers die de BlackPods op hun krasbestendigheid hebben getest.

BlackPods zou “getrainde vakmensen in Brooklyn (New York)” hebben ingeschakeld om de AirPods de matzwarte coating te geven. De bedenker heeft hiervoor samengewerkt met specialisten op het gebied van autospuiten. Misschien zijn het dezelfde vakmensen uit Brooklyn? Volgens het bestelformulier op de website is er massale belangstelling voor de BlackPods. Durf jij het aan?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 januari 2017 om 18:18
Onderwerp
Categorie
Accessoires

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.