Apple Watch kayakken

Diverse Apple Watch-modellen uitverkocht, nieuwe bandjes op komst?

Diverse modellen van de Apple Watch zijn uitverkocht, een extra hint dat er nieuwe combinaties met bandjes aankomen. Apple gaat naar verwachting in maart een iPad-evenement organiseren.

Apple’s vermoedelijke maart-evenement komt steeds dichterbij en dat betekent ook dat we steeds meer hints kunnen gaan zien dat er nieuwe producten aankomen. iCulture-lezer Oscar tipte ons dat in de Apple Store diverse modellen van de Apple Watch zijn uitverkocht. Maar dat wil nog niet zeggen dat er nieuwe modellen aankomen.

Apple Watch uitverkocht

Apple Watch-modellen uitverkocht

Apple zal het eventuele maart-evement vooral aangrijpen om nieuwe combinaties van de Apple Watch Series 2 met horlogebandjes aan te kondigen, zodat de wintercollectie plaats kan maken voor lichtere kleuren. Precies een jaar geleden kondigde Apple tijdens het maart-evenement de nylon-bandjes aan, die sindsdien een groot succes zijn gebleken. Dit jaar kunnen we vermoedelijk ook weer nieuwe kleuren en materialen verwachten.

Apple Watch kayakken

Nieuwe bandjes verwacht in maart
Apple heeft nog geen uitnodigingen verstuurd voor een eventueel maart-evenement, maar als het wederom rond 20 maart plaatsvindt kunnen de uitnodigingen niet meer lang op zich laten wachten. Uitverkocht zijn bijvoorbeeld de 42mm modellen met zwarte en zilverkleurige schakelarmband, de 38mm in roségoud met lichtroze/middernachtblauw bandje van geweven nylon en de roestvrijstalen Apple Watch met zadelbruin leren bandje. Ook bij de losse Apple Watch-bandjes zijn een aantal modellen niet meer op voorraad, wat erop wijst dat er nieuwe modellen aan komen.

In onze voorspellingen voor het maart-evenement schatten we de kans op nieuwe Apple Watch-configuraties op 60%. Als het uitsluitend om nieuwe bandjes gaat besteedt Apple er op het podium misschien niet eens aandacht aan, maar komen de bandjes in nieuwe kleuren stilletjes in de Apple Store beschikbaar. Technische vernieuwingen voor de Apple Watch zelf verwachten we niet.

Tipgever: Oscar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2017, 19:06
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp apple watch

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.