Hermès brengt losse Apple Watch-bandjes uit in nieuwe kleuren

Hermès heeft nieuwe kleuren uitgebracht van de standaard lederen Apple Watch-bandjes. Zo kun je nu ook kiezen uit blauw-groen, wit en donkerblauw. Ook de andere Hermès-bandjes zijn los te bestellen.

Apple Watch-bandjes van Hermès in verschillende kleuren.
Apple was vorig jaar maar wat trots dat ze een samenwerking aangegaan zijn met het luxe modemerk Hermès, waardoor je speciale versies van de Apple Watch kon kopen met verschillende soorten bandjes. Nu heeft het Franse modemerk nieuwe kleuren van haar bandjes uitgebracht.

Lederen Hermès-bandje in nieuwe kleuren

Het gaat om het standaard Hermès-bandje in verschillende nieuwe kleuren. Er zijn meerdere nieuwe kleuren, zoals blauw, wit, donkerblauw en oranje. Deze nieuwe kleuren zijn alleen beschikbaar voor de klassieke lederen Simple Tour- en Double Tour-bandjes voor beide formaten Apple Watch (38mm en 42mm). De bandjes zijn vrij prijzig, want je betaalt maar liefst €350 per stuk, exclusief Apple Watch. Het is onduidelijk of je ook de speciale wijzerplaten erbij krijgt.

Apple Watch Hermès Simple Tour blauw groen.

Nu ook losse Hermès-bandjes

Bovendien is dit voor het eerst dat de Hermès-bandjes los te verkrijgen zijn. Voorheen was je genoodzaakt om er een complete Apple Watch bij te kopen, maar nu kun je verschillende modellen van de Hermès-bandjes los kopen, rechtstreeks bij het modemerk zelf. De prijzen variëren van €350 tot maar liefst €750 voor het Manchette-bandje.

Apple Watch Hermès Simple Tour donkerblauw.

De bandjes zijn vandaag in de online Hermès-winkel verschenen, maar zijn op moment van schrijven nog niet te bestellen. Het is onduidelijk wanneer Hermès begint met de verkoop van deze luxe en prijzige horlogebandjes. Overigens is ook een Apple Watch met Hermès-bandje lastig te verkrijgen, omdat je daar voor naar een luxe warenhuis in het buitenland moet afreizen. Deze modellen worden niet bij de Apple Store verkocht, maar alleen bij geselecteerde locaties. Meer over de Hermès-collectie van de Apple Watch lees je in ons aparte artikel.

Bekijk ook

Apple Watch Hermès: alles over deze exclusieve collectie

De Apple Watch Hermès is een exclusieve collectie horloges, ontstaan uit een samenwerking tussen Apple en modehuis Hermès. Waar zijn ze te koop, wat is er zo bijzonder aan? Dat lees je hier!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.