Betaalverzoek met ING Mobiel Bankieren met QR-code.

ING Mobiel Bankieren laat je een betaalverzoek doen met QR-code

De Mobiel Bankieren-app van ING heeft een nieuwe functie gekregen. Met de nieuwste versie kun je een betaalverzoek indienen door gebruik te maken van een QR-code.

ING Bankieren icoonING heeft wederom een update uitgebracht voor haar mobiel bankieren-app. In de nieuwste versie kun je met behulp van een QR-code eenvoudig een betaalverzoek doen, als je bijvoorbeeld nog geld te goed hebt van een vriend of vriendin. Zo wordt het betalen een stuk eenvoudiger geworden.

Geld overmaken met een QR-code

In het menu van de nieuwste versie van ING Mobiel Bankieren vind je een nieuwe optie genaamd Betaalverzoek. Vul hier het te ontvangen bedrag in, selecteer de juiste rekening waarop je het bedrag wil ontvangen en tik op Maak QR-code. Hierdoor hoeft de betaler alleen zijn ING-app te openen, op de scanner in het hoofdmenu te tikken en de code te scannen. Vervolgens worden alle gegevens direct in zijn ING-app gezet, zodat hij alleen nog maar op verzenden hoeft te tikken om de betaling te versturen.

QR-code met betaalverzoek in ING Mobiel Bankieren. Spaardoelen instellen voor Oranje Spaarrekening in ING Mobiel Bankieren.

ING heeft verder nog wat anders toegevoegd in deze nieuwste versie. Je kunt vanaf versie 3.3 nu ook spaardoelen toevoegen aan een Oranje Spaarrekening. Hiervoor tik je op het plusje op het rekeningoverzicht. Tot slot meldt ING dat ze nog enkele bugs opgelost hebben, zodat de app weer een stukje beter werkt.

De scanner om QR-codes te scannen verscheen afgelopen december. Deze wordt bijvoorbeeld gebruikt om een extra toestel aan te melden, zodat je niet helemaal alle gegevens opnieuw in hoeft te voeren. Met ingang van vandaag wordt de scanner dus ook gebruikt om een betaalverzoek te doen. En nog een leuk detail: met de QR-code die de ING als voorbeeld in de app gebruikt, kun je direct €1 overmaken naar Unicef.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2016, 13:07
Categorie Apps
Onderwerpen ing bankieren, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.