Apple Watch Olympische Spelen

Apple geeft speciale Olympische Spelen Apple Watch-bandjes gratis aan sporters

Sporters en coaches in Rio de Janeiro opgelet: Apple geeft elke sporter twee gratis Apple Watch-bandjes weg. Het gaat om de speciale landenbandjes in het teken van de Olympische Spelen.

Duits Apple Watch-bandje voor de Olympische Spelen.
Ben je een atleet en doe je mee aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, haast je dan naar de VillageMall Apple Store. Apple geeft de speciale Olympische Spelen Apple Watch-bandjes namelijk gratis weg aan atleten die kunnen bewijzen dat ze officiële deelnemer zijn van de Olympische Spelen. Ook coaches komen in aanmerking voor twee gratis Apple Watch-bandjes.

Samsung sponsort, maar Apple ook aanwezig
Zo’n drie weken geleden werd bekend dat Apple speciale Apple Watch-bandjes voor de Olympische Spelen had laten maken. In totaal gaat het om 14 verschillende exemplaren in verschillende landenkleuren. Ook Nederland heeft een eigen versie in de vorm van een oranje exemplaar. Hoewel Samsung de officiële sponsor is van Olympische Spelen, probeert Apple ook aanwezig te zijn tijdens dit sportevenement. Dit is overigens niet in strijd met de regelgeving. Zo lang Apple het logo van de Olympische Spelen niet gebruikt op haar producten, worden dit soort producten goedgekeurd.

Olympische Spelen nylon watchbandje Nederland

Als je dus als fan in Rio aanwezig bent, kun je zelf één van deze nylon bandjes scoren in de VillageMall Apple Store. Uit een lezersmail van iPhone-Ticker blijkt echter dat sporters en coaches twee gratis exemplaren op kunnen halen als zij kenbaar kunnen maken dat ze officieel deelnemer zijn van de Olympische Spelen. Dus ben je atleet of coach, dan kun je deze kans aangrijpen om zo’n exclusief Apple Watch-bandje te bemachtigen. Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat je dit bandje vervolgens met trots (en het liefst in beeld) draagt met bijbehorende Apple Watch. Ook krijgen sporters nog 10% korting op de andere bandjes.

Wil je als niet-sporter in het bezit komen van zo’n speciaal bandje, dan zit er mogelijk niks anders op dan eBay en andere verkoopsites in de gaten te blijven houden. Mogelijk worden er meerdere van dit soort bandjes te koop aangeboden zodra de Olympische Spelen ten einde zijn. De speciale Apple Watch-bandjes komen vermoedelijk niet in de wereldwijde losse verkoop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2016, 21:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, olympische spelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.