iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 15 augustus 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 15 augustus 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet is weer maandag en Apple is de week goed begonnen met een nieuwe beta van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10. Daarnaast is er een groot interview met Tim Cook over vijf jaar als Apple CEO en zijn er geruchten over een nieuw formaat iPad Pro voor volgend jaar. Daarnaast wordt er gesproken over stembediening voor Sonos-speakers en heeft Microsoft een fijne update uitgebracht voor haar Office-apps. Hieronder vind je al het nieuws van deze maandag eenvoudig samengevat in de iCulture Vandaag!

Uitleg, tips en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Sway-iOS

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • RTL XL (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - RTL XL heeft een belangrijke fix uitgebracht voor iedere gebruiker met een iPad 2. Hierdoor kun je weer goed vooruit en terugspoelen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Microsofts app voor storytelling heeft haar uploadgrootte voor video’s verhoogd.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.