Hoe ‘Apple’ is jouw thuiswerkplek? #9: Coen Smeets

Toon ons je #StayAtHome kantoor!
Hoe heb jij je thuiswerkplek ingericht? Is het helemaal in een strakke en minimalistische Apple-stijl, of zit je gewoon aan de keukentafel? In deze serie stellen we een aantal thuiswerkplekken van iCulture-lezers en -medewerkers aan je voor.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

De thuiswerkplek van Coen Smeets

Deze week bespreken we de thuiswerkplek van Coen Smeets (@coen_smeets op Instagram). Coen heeft een eigen autobedrijf in luxeauto’s en is zelf ook groot fan van Porsche. Dat zie je ook terug aan zijn thuiswerkplek, waar hij voor de coronacrisis ook al regelmatig te vinden was. Om altijd dichtbij zijn grote liefde te zijn staat de thuiswerkplek van Coen in zijn garage, naast zijn eigen Porsche 911 Carrera 4 Coupe.

Ook meedoen?
Wil jij jouw thuiswerkplek ook in deze rubriek zien? Stuur een mailtje naar redactie [at] iculture.nl, voorzien van foto’s en een toelichting wat er te zien is en waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt.


Coen:

Ik ben directeur van een autobedrijf. Ik werkte voor de coronacrisis al regelmatig vanuit huis. Ik heb mijn thuiswerkkantoor gerealiseerd in de garage waar ook een van mijn Porsches staat. Ik heb hiervoor een bureau op maat laten maken.

Thuiswerkplek Coen Smeets 1

Buiten een hele grote autofan, ben ik ook een grote Apple-fan. Ik gebruik een 2019 MacBook Air, een iPad 6e generatie (vooral voor online vergaderingen en SideCar), een iPhone XS, Magic Mouse, iMac (niet op de foto, want deze heb ik tijdelijk aan een ander familielid gegeven vanwege het thuiswerken) en ik heb ook nog een Apple Watch Series 3 (wil binnenkort upgraden naar de Series 6).

Thuiswerkplek Coen Smeets 2

Op mijn bureau staat tijdelijk een Iiyama-monitor van de ProLite series (27-inch). Ik wil als de nieuwe iMac uitkomt deze monitor weer vervangen door een iMac (de nieuwe). Ook heb ik wat persoonlijke dingen toegevoegd aan mijn kantoor zoals verschillende Porsches op schaal en wat Porsche-boeken.

Thuiswerkplek Coen Smeets 3

Ook heb ik in mijn bureaulamp een Philips Hue-lamp en op mijn metalen kastje onder mijn bureau staat een Google Nest Mini. Op dit metalen kastje staat ook mijn printer van HP.

Thuiswerkplek Coen Smeets 4

Ik gebruik Apple-producten omdat ik het fijne en mooie producten vindt. Ik sla al mijn foto’s en bestanden op in iCloud Drive. Mijn hele bedrijf draait op Apple-apparaten. Zo hebben we iPhones, iPads, iMacs en MacBooks.

Shop the look ๐Ÿ˜‰
Hieronder vind je enkele producten die op Coen thuiswerkplek staan.

De belangrijkste zaken:

Ook belangrijk:

Andere Apple-spullen die Coen heeft:


Eerder verschenen:

Ook meedoen?
Wil jij jouw thuiswerkplek ook in deze rubriek zien? Stuur een mailtje naar redactie [at] iculture.nl, voorzien van foto’s en een toelichting wat er te zien is en waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.