Hoe ‘Apple’ is jouw thuiswerkplek? #2: Wim van Hassel

Toon ons je #StayAtHome kantoor!
Hoe heb jij je thuiswerkplek ingericht? Is het helemaal in een strakke en minimalistische Apple-stijl, of zit je gewoon aan de keukentafel. In deze nieuwe serie stellen we een aantal thuiswerkplekken van iCulture-lezers en -medewerkers aan je voor.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Heb je de thuiswerkplek van Bas van der Ploeg vorige week gezien en vond je het allemaal wat te high-end? Dan zal deze werkplek je aanspreken. Je hoeft echt niet de duurste spullen te hebben om lekker te kunnen werken – je kunt ze ook gewoon zelf maken! Kijk maar naar de thuiswerkplek van Wim van Hassel.


Thuiswerkplek Wim van Hassel

De foto is uiteraard ‘Shot on iPhone’, gemaakt met een iPhone X.

Dit heeft Wim op zijn bureau staan:

De echte blikvanger is natuurlijk de houten constructie die ervoor zorgt dat Wim staand kan werken:

De werkplek heb ik zelf gemaakt en aangepast aan mijn wensen. Een stawerkplaats. Werkt fijn en je bent actief. Je zit niet de hele dag. Muis ligt links, omdat ik linkshandig ben. Alles heb ik linkshandig ingesteld.

Wim werkt als beeldend kunstenaar en fotograaf, dus het zoeken van creatieve oplossingen was aan hem wel toevertrouwd. Deze keer valt er minder te shoppen en meer te knutselen: als je ook zoiets wilt hebben kun je aan de hand van de foto’s meteen aan de slag. Goedkoper dan in de winkel zoeken en het geeft meer voldoening als je iets zelf hebt gemaakt, dat helemaal op jouw behoeften is afgestemd.

Volgende keer zullen we weer een wat uitgebreidere werkplek bespreken: die van Serena.


Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.