Apple Store offline voor rode iPhone 7 en nieuwe iPad.

Apple Store offline, nieuwe iPads en iPhones vanaf 16:01 uur verkrijgbaar

Apple heeft de online Apple Store offline gehaald. Vanaf 24 maart 16:01 uur zijn de nieuwe iPhones en iPads verkrijgbaar, zoals de rode iPhone 7.

De Apple Store is momenteel offline in afwachting van de producten die op 21 maart zijn aangekondigd. Het gaat om de rode iPhone 7, 128GB iPhone SE en nieuwe 9,7-inch iPad die vanaf vanmiddag 16:01 uur te bestellen zijn. Je zult dus nog even geduld moeten hebben voordat je deze nieuwe producten kunt aanschaffen.

Apple Store offline voor rode iPhone 7 en nieuwe iPad.

Ook zijn er nieuwe lentebandjes voor de Apple Watch en hoesjes in lichtere kleuren. We verwachten niet dat Apple deze gelegenheid aangrijpt om (alweer) andere producten in de Store te zetten. Verheug je dus niet te veel op nieuwe Macs.

Update 24 maart: dit artikel is opnieuw gepubliceerd omdat de Apple Store offline is gegaan voor de reeds aangekondigde producten.

Update 21 maart 8:00 uur: De Apple Store is sinds 8:00 uur vanochtend offline in afwachting van nieuwe producten. We hebben dit artikel daarom opnieuw gepubliceerd.

Update 21 maart 12:15 uur: Een Chinese mobiele provider heeft een foto gepubliceerd, waarin ze hinten dat er een rode iPhone aankomt. In de bijbehorende tekst Ready zijn de letters Red extra benadrukt.

Ready rode iPhone

Een eerdere versie van dit artikel kun je hieronder lezen. Op dat moment was nog niet bekend welke producten zouden worden aangekondigd.

Apple heeft via haar vernieuwde statuspagina aangekondigd dat de online Apple Store op dinsdag 21 maart nagenoeg de gehele ochtend offline is vanwege ‘gepland onderhoud’. Apple zet de online Apple Store meestal alleen offline als er nieuwe producten toegevoegd worden. Met de verwachting dat Apple binnenkort nieuwe iPads aan gaat kondigen, zijn de verwachtingen hooggespannen.

Apple Store offline

De online Apple Store is dinsdag 21 maart offline van 08:00 tot 13:30. Normaal gesproken gaat de Apple Store offline vlak voor de start van een nieuw Apple-event. De verwachting was dat Apple deze maand opnieuw zo’n evenement gaat organiseren, maar de kans lijkt steeds kleiner te worden. Er is daarom een mogelijkheid dat Apple nieuwe producten via een persbericht aankondigt, waarna ze meteen te bestellen zijn in de online Apple Store.

Apple Store offline voor iPhone 7-evenement.

Vorige week verscheen al het bericht dat Apple mogelijk deze week nieuwe producten aan zou kondigen. Het lijkt nu onwaarschijnlijk dat dit via een apart evenement gaat, omdat de pers daarvoor nog niet eens uitgenodigd is. Dat de online Apple Store morgenochtend offline gaat, zou een goede indicatie kunnen zijn dat er vlak daarna nieuwe modellen beschikbaar zijn.

Wij hadden eerder onze verwachtingen voor nieuwe iPads al op een rij gezet voor een eventueel evenement. Hoewel een evenement in maart steeds onwaarschijnlijker lijkt, zijn de verwachtingen alsnog een goede indicatie van wat er eventueel komen gaat.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 21 maart: Informatie over teaser met rode iPhone toegevoegd.
  • 2017 - 21 maart: Artikel opnieuw gepubliceerd ivm offline gaan van de Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2017, 10:39
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerp apple store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.