iPhone 7 kleuren

iPhone in voorjaar 2017: dit is Apple’s iPhone-assortiment

Hoe ziet Apple's iPhone-assortiment voor het voorjaar van 2017 eruit? Apple heeft de nieuwe rode iPhone 7 aan de line-up toegevoegd en heeft qua opslagcapaciteit ook het één en ander aangepast bij de iPhone SE. Hier een compleet overzicht van opslag, kleuren en prijzen.

iPhone 7 kleuren
Apple heeft gisteren een nieuw lid van de iPhone-familie aangekondigd. Geen compleet nieuw model, maar slechts een nieuw kleurtje in de vorm van een Special Edition PRODUCT(RED) rode iPhone 7. Deze nieuwe kleur is echter niet in alle varianten beschikbaar, maar is slechts beperkt tot de grotere opslagcapaciteiten. Ook voor de iPhone SE zijn nieuwe configuraties beschikbaar. Wij zetten alle beschikbare combinaties inclusief prijzen voor je op een rij.

iPhone-assortiment voorjaar 2017

Hoewel er bij de iPads wel een nieuw model bij gekomen is, gaat het bij de iPhone slechts om een wat opgefriste line-up. Goed om te weten is dat de 16GB-iPhone eindelijk tot het verleden behoort. Elke iPhone wordt nu standaard geleverd met een opslagcapaciteit van 32GB, ook voor de iPhone SE. Wat betreft prijzen en beschikbare opslagcapaciteit ziet de iPhone line-up voor het voorjaar er als volgt uit:

Bekijk grafiek iPhone line-up voorjaar 2017.

Los van de nieuwe rode iPhone 7, zijn er geen nieuwe kleuren bijgekomen. Belangrijk om hierbij te onthouden is dat deze rode iPhone 7 alleen beschikbaar is in 128GB en 256GB opslagcapaciteit. Hetzelfde geldt al sinds de beschikbaarheid van de iPhone 7 voor de gitzwarte variant. De overige kleuren zijn voor elke opslagcapaciteit beschikbaar.

Bekijk grafiek Kleuren iPhone line-up voorjaar 2017.

Alle iPhones zijn te bestellen via de online Apple Store. De iPhone SE en de rode iPhone 7 zijn te bestellen vanaf vrijdag 24 maart, om 16:01. Meer over het iPhone kopen lees je in ons aparte artikel met een overzicht van allerlei aanbieders.

Over kleuren gesproken: je kunt een nieuwe (of je bestaande iPhone) ook opfleuren met een nieuwe iPhone-hoesje. Apple heeft zes nieuwe kleuren iPhone-hoesjes voor de iPhone 7 beschikbaar gesteld. Het gaat om drie nieuwe kleuren voor de siliconenhoesjes en drie nieuwe kleuren voor de leren hoesjes. Meer daarover lees je in ons aparte artikel over de nieuwe iPhone-hoesjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2017, 16:04
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 6s, iPhone 7, iPhone SE
Device iPhone 7

Actuele iPhone 7 deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.