Apple Store Fifth Avenue

Fifth Avenue Apple Store in New York gaat pas eind 2018 weer open

De vernieuwde Apple Store Fifth Avenue in New York opent pas eind 2018 haar deuren. De bouwwerkzaamheden zijn eind oktober 2018 afgerond. Hoe staat de verbouwing er nu voor?

Apple Store Fifth Avenue
Apple is inmiddels begonnen met de grote renovatie van de kenmerkende Apple Store op Fifth Avenue in New York, maar als je van plan was om eind dit jaar een bezoekje te brengen aan de nieuwe Apple Store, dan kom je bedrogen uit. Uit de afzetting blijkt dat de bouw pas eind oktober 2018 gereed is, waardoor het erop lijkt dat de nieuwe Apple Store pas in november 2018 zijn deuren opent.

Apple Store Fifth Avenue in november 2018

De Braziliaanse website MacMagazine ontdekte de mogelijke einddatum van de verbouwing van de nieuwe Apple Store. Op de omheining is inmiddels aangegeven dat de bouw op 31 oktober 2018 afgerond is, waardoor de Apple Store mogelijk in november 2018 open gaat. Dat betekent dat de verbouwing minstens anderhalf jaar duurt.

Apple Store Fifth Avenue bouw met bord.

De Apple Store Fifth Avenue ondergaat een grote metamorfose. Zo wordt het vloeroppervlak verdubbeld, waardoor de winkel ruim twee keer zo groot wordt. De verbouwing is begin dit jaar gestart, waardoor de Apple Store tijdelijk in een verderop gelegen voormalige speelgoedwinkel gevestigd is. Behalve het vergrootte vloeroppervlak krijgt de winkel waarschijnlijk ook een eigen Beats 1-studio waar live radio-uitzendingen gemaakt worden. De kenmerkende glazen kubus werd dit voorjaar verwijderd.

Apple Store Fifth Avenue bouw.

Op de foto’s is te zien hoe de situatie op Fifth Avenue er nu uit ziet. Zoals te zien is de plek omgeven door afzettingen en is de plek nog één grote bouwput. In de achtergrond zie je de huidige tijdelijke Apple Store die dus nog minstens tot oktober 2018 geopend zal blijven. De einddatum voor de bouwwerkzaamheden is nog een schatting, waardoor de vernieuwde Apple Store mogelijk nog later open gaat. Voorlopig kun je dus het beste wachten met het boeken van een vliegticket om de vernieuwde Apple Store te aanschouwen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juli 2017, 11:53
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, new york

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.