Ebro Darden

‘Gerenoveerde Apple Store Fifth Avenue krijgt Beats 1-radiostudio’

Apple bouwt een Beats 1 radiostudio in de gerenoveerde Apple Store Fifth Avenue. Dit maakt radioshows met live publiek mogelijk.

Als de renovatie van Apple’s bekende winkel aan Fifth Avenue klaar is, zul je er niet alleen kunnen winkelen. Er komt ook een studioruimte van Beats 1, waar dj Ebro Darden voortaan zijn uitzendingen kan maken. Apple heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar volgens een betrouwbare bron wordt er hard gewerkt aan de studio waar Apple ook prominente gasten kan ontvangen.

Ebro Darden

Beats 1-studio in de Apple Store

Nu zou Darden nog werken vanuit een studio op West 27th Street, maar zodra de nieuwe Apple Store klaar is kan hij zich onder het publiek begeven. Darden is één van de drie dj’s die vanaf de eerste dag betrokken zijn bij Beats 1. Hij werkt vanuit New York, de andere twee vanuit Londen en Los Angeles.

beats-1-djs

Het is nog onduidelijk hoeveel shows Apple vanuit de nieuwe Beats 1-studio wil gaan uitzenden. Het aanwezige publiek kan veel herrie veroorzaken, vooral als Apple bekende gasten uitnodigt voor een show. Eén van de opties is dat Apple de studio alleen gebruikt als er een live publiek nodig is voor optredens en interviews. In de Apple Store in Soho treden regelmatig muzikale gasten op, waaronder grote namen als Bruce Springsteen.

Apple Store Fifth Avenue

Apple gaat het oppervlak van de Apple Store Fifth Avenue verdubbelen van 3.000 naar meer dan 7.000 vierkante meter. Sinds 20 januari zijn de renovaties gaande, die ervoor moeten zorgen dat de winkel meer publiek aankan. De Apple Store stond erom bekend dat het er altijd erg druk is. Ondertussen is er een tijdelijke winkel gevestigd in de voormalige speelgoedwinkel FAO Schwarz. Apple zou deze winkel het liefst erbij willen nemen, maar de eigenaar van het pand wil dat niet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2017, 9:22
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, beats 1, new york

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.