‘Gerenoveerde Apple Store Fifth Avenue krijgt Beats 1-radiostudio’

Apple bouwt een Beats 1 radiostudio in de gerenoveerde Apple Store Fifth Avenue. Dit maakt radioshows met live publiek mogelijk.

Als de renovatie van Apple’s bekende winkel aan Fifth Avenue klaar is, zul je er niet alleen kunnen winkelen. Er komt ook een studioruimte van Beats 1, waar dj Ebro Darden voortaan zijn uitzendingen kan maken. Apple heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar volgens een betrouwbare bron wordt er hard gewerkt aan de studio waar Apple ook prominente gasten kan ontvangen.


Ebro Darden

Beats 1-studio in de Apple Store

Nu zou Darden nog werken vanuit een studio op West 27th Street, maar zodra de nieuwe Apple Store klaar is kan hij zich onder het publiek begeven. Darden is één van de drie dj’s die vanaf de eerste dag betrokken zijn bij Beats 1. Hij werkt vanuit New York, de andere twee vanuit Londen en Los Angeles.

beats-1-djs

Het is nog onduidelijk hoeveel shows Apple vanuit de nieuwe Beats 1-studio wil gaan uitzenden. Het aanwezige publiek kan veel herrie veroorzaken, vooral als Apple bekende gasten uitnodigt voor een show. Eén van de opties is dat Apple de studio alleen gebruikt als er een live publiek nodig is voor optredens en interviews. In de Apple Store in Soho treden regelmatig muzikale gasten op, waaronder grote namen als Bruce Springsteen.

Apple Store Fifth Avenue

Apple gaat het oppervlak van de Apple Store Fifth Avenue verdubbelen van 3.000 naar meer dan 7.000 vierkante meter. Sinds 20 januari zijn de renovaties gaande, die ervoor moeten zorgen dat de winkel meer publiek aankan. De Apple Store stond erom bekend dat het er altijd erg druk is. Ondertussen is er een tijdelijke winkel gevestigd in de voormalige speelgoedwinkel FAO Schwarz. Apple zou deze winkel het liefst erbij willen nemen, maar de eigenaar van het pand wil dat niet.

Bekijk ook

Apple wil uitbreiding Apple Store op Fifth Avenue, maar wil geen hoofdprijs betalen

Apple wil de Apple Store bij Fifth Avenue in New York flink uitbreiden, maar lijkt niet bereid te zijn om daarvoor de hoofdprijs te betalen. De Apple Store is een toeristische trekpleister, waardoor Apple een lagere prijs wil betalen.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.