Deze muziek speelt Apple tijdens special events

Laat de muziek van de Apple-events ook thuis uit je speakers knallen met deze afspeellijsten. Dit zijn de muzieknummers die Apple tijdens de special events en in de Apple Store draait.

Tijdens een special event van Apple ben je waarschijnlijk te druk met alle aankondigingen om goed te luisteren naar de muziek. Geen nood, met deze afspeellijsten krijg je dit weekend de sfeer van een Apple-event in je eigen huiskamer!


Apple event met sterren

Muziek van Apple Event 2017

Apple’s Craig Federighi heeft bevestigd dat er dit jaar geen Apple-event meer komt voor de producten die nog op de markt moeten komen, zoals de HomePod en de iMac Pro. We zullen het dus moeten doen met het special event van september. Alle muziek die tijdens het event werd gespeeld vind je in deze afspeellijsten terug:

Apple Special Event-muziek:

Daarnaast zijn er ook afspeellijsten voor de Apple Stores (Vandaag bij Apple):

Over events gesproken: vorig jaar was er nog wel een evenement in oktober, waar de nieuwe MacBooks werden onthuld. Dit jaar zal dat dus niet gebeuren. Apple heeft alle aankondigingen daarover afgelopen juni al gedaan tijdens WWDC. Waarschijnlijk komt er pas in maart 2018 weer een nieuw evenement, om de nieuwe iPads aan te kondigen.

Tipgever: Andy

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone, iPad, Mac of ander device. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.