Mujjo cases in olijfgroen

Mujjo maakt alvast (olijfgroene) hoesjes voor de iPhone X

Mujjo maakt nu olijfgroene hoesjes voor de iPhone X. Deze hoesjes van echt leer worden in Nederland gemaakt.

Mujjo is het Nederlandse merk dat mooie en kwalitatief goede hoesjes maakt. Als je Mujjo al een tijdje volgt weet je dat de hoesjes altijd zwart, grijs of lichtbruin waren. Maar daar komt met de iPhone X verandering in: speciaal voor dit nieuwe toestel hebben ze een nieuwe kleur olijfgroen.


Mujjo cases in olijfgroen

Mujjo-hoesjes in olijfgroen

De Mujjo-case voor de iPhone X wordt net als de eerdere modellen gemaakt in Nederland. Je kunt kiezen uit twee modellen: met een gladde achterkant, of met een wallet-vakje voor pasjes. Het idee is verder hetzelfde: een harde binnenkant die strak rondom je toestel zit, met daar omheen een mooi stuk leer. Dat wordt mooier naarmate je het meer gebruikt.

Mujjo-cases kleuren

Omdat het randje rondom het scherm een millimeter hoger is komt je scherm nooit in contact met de tafel of andere oppervlakken. Dit is bedoeld om krassen te voorkomen. Openingen zorgen dat je nog steeds de knoppen kunt bedienen. Aan de binnenkant zit een microfiber-materiaal.

Mujjo olijfgroen

De Mujjo-cases zijn onder andere verkrijgbaar bij AMac en Fonq, maar je zult nog wel even geduld moeten hebben tot ze de nieuwe kleur olijfgroen op voorraad hebben. De hoesjes voor de iPhone X kosten tussen de €45 en €50 inclusief BTW. Als je niet kunt wachten kun je ook op de Mujjo-website terecht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2017, 11:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, mujjo
Device iPhone X

Actuele iPhone X deals

31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.