Apple-Music-John-Travolta

Nieuwe Apple Music-reclames met John Travolta en The Weeknd

Niemand minder dan John Travolta en The Weeknd staan centraal in de nieuwe reclamespotjes van Apple Music, die gisteren tijdens de MTV VMA's uitgezonden werden. Bekijk ze hier allebei.

Apple-Music-John-Travolta

Tijdens de jaarlijkse MTV Video Music Awards (VMA) werd Apple Music onder de aandacht gebracht met twee nieuwe reclamevideo’s, waarin niet alleen The Weeknd maar ook John Travolta in te zien is.

De twee reclamespotjes sluiten op elkaar aan en zetten vooral de afspeellijsten van Apple Music in het zonnetje. De video werd ingezet net na het optreden van The Weeknd tijdens de VMA’s en laat zien wat er gebeurt nadat de artiest van het podium afloopt.

John Travolta als taxichauffeur

Terwijl de zanger in de taxi stapt (en er om onverklaarbare redenen een auto in de fik staat) pakt hij zijn iPhone en zet hij het Beats 1-radiostation op. DJ Zane Lowe praat op dat moment net over het VMA-optreden van The Weeknd, waarna chauffeur John Travolta vraagt waar de artiest naartoe wil.

Het tweede spotje speelt zich af tijdens een afterparty. Geen tijd om te feesten voor The Weeknd, want hij voegt eerst een nummer toe aan zijn afspeellijst op Apple Music. Vervolgens zie je hoe het feest zich aanpast aan de muziek.


Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2015, 10:00
Categorieën Apple, Diensten
Onderwerpen apple music, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.