Nieuwe Apple Music-reclames met John Travolta en The Weeknd

Niemand minder dan John Travolta en The Weeknd staan centraal in de nieuwe reclamespotjes van Apple Music, die gisteren tijdens de MTV VMA's uitgezonden werden. Bekijk ze hier allebei.

Apple-Music-John-Travolta

Tijdens de jaarlijkse MTV Video Music Awards (VMA) werd Apple Music onder de aandacht gebracht met twee nieuwe reclamevideo’s, waarin niet alleen The Weeknd maar ook John Travolta in te zien is.


De twee reclamespotjes sluiten op elkaar aan en zetten vooral de afspeellijsten van Apple Music in het zonnetje. De video werd ingezet net na het optreden van The Weeknd tijdens de VMA’s en laat zien wat er gebeurt nadat de artiest van het podium afloopt.

Bekijk ook

Drie nieuwe reclamespots voor Apple Music, met James Bay en Kygo

Apple heeft 3 nieuwe reclamespots voor Apple Music uitgebracht, waarin het ontdekken van artiesten zoals Kygo en James Bay centraal staan.

John Travolta als taxichauffeur

Terwijl de zanger in de taxi stapt (en er om onverklaarbare redenen een auto in de fik staat) pakt hij zijn iPhone en zet hij het Beats 1-radiostation op. DJ Zane Lowe praat op dat moment net over het VMA-optreden van The Weeknd, waarna chauffeur John Travolta vraagt waar de artiest naartoe wil.

Het tweede spotje speelt zich af tijdens een afterparty. Geen tijd om te feesten voor The Weeknd, want hij voegt eerst een nummer toe aan zijn afspeellijst op Apple Music. Vervolgens zie je hoe het feest zich aanpast aan de muziek.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.


https://www.youtube.com/watch?v=MujYVGWEJaw

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.