apple music reclamespot

Drie nieuwe reclamespots voor Apple Music, met James Bay en Kygo

Apple heeft 3 nieuwe reclamespots voor Apple Music uitgebracht, waarin het ontdekken van artiesten zoals Kygo en James Bay centraal staan.

Ken je Kygo? Nee? Dan heeft Apple precies voor elkaar gekregen wat ze voor ogen hebben met de nieuwe reclamespots voor Apple Music. In deze drie spots staat het ontdekken van nieuwe muziek centraal. Eén spotje laat in zestig seconden zien hoe je met Apple Music nieuwe artiesten ontdekt. Aan het einde krijg je de volgende slogan te zien: “All the artists you love and are about to love. All in one place.”

Het in zwart-wit opgenomen filmpje toont onder andere Leon Bridges, Flo Morrissey, Shamir, Ibeyi en Flying Lotus. Mocht je daar óók nog nooit van gehoord hebben, dan is het blijkbaar tijd om Apple Music eens op te starten. Apple presenteert de muziekdienst als dé plek waar artiesten en fans elkaar kunnen ontdekken. En alles is gemaakt door mensen die zelf grote muziekfans zijn.

De twee andere spotjes zijn 30 seconden durende mini-portretten van Kygo en James Bay. Kyo is een populaire dj en producer uit Noorwegen. In het filmpje is te zien hoe hij op een piano speelt en hoe je meer over hem te weten kunt komen via Connect.

James Bay is een al wat meer bekende Britse muzikant die eerder nummers als ‘Hold back the river’ en ‘Let it go’ uitbracht. Ook hierbij wordt erop gewezen dat je veel meer te weten komt over de artiest door zijn Connect-profiel te volgen.

Apple is inmiddels ook begonnen met een bushokjescampagne om Apple Music onder de aandacht te brengen. Je kan dus zomaar een poster van je favoriete artiest tegen het lijf lopen, als je op de bus of metro staat te wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 augustus 2015, 6:30
Categorie Apple
Onderwerpen apple music, reclamespot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.