Apple Music

Apple Music krijgt nieuw ontwerp en dagelijkse persoonlijke afspeellijst

Apple Music krijgt een nieuw ontwerp en een dagelijkse persoonlijke afspeellijst in For You. Apple Music Connect is vervallen.
Eveline Meijer - · Laatst bijgewerkt:

Apple bracht met Apple Music in juni 2015 een concurrent voor Spotify op de markt. Nu zijn we een jaar verder en krijgt Apple Music een grondige onderhoudsbeurt, zo werd bekend tijdens WWDC.

Apple Music

Iedere dag een persoonlijke afspeellijst in Apple Music

De topvrouw van Apple Music liet tijdens WWDC de nieuwste features van Apple Music zien. Hoewel de tabbladen aan de onderkant van de app vrijwel hetzelfde zijn gebleven, is iedere interface van de tabbladen aangepast om het eenvoudiger te maken om het te gebruiken.

Daarnaast zijn er nu liedteksten in de app beschikbaar en is er een dagelijkse afspeellijst beschikbaar in het ‘For You’-tabblad. Tot slot stopt Apple Music met de Connect-feature, die wat sociale functies aan de app wilde toevoegen.

Apple Music werd vorig jaar tijdens WWDC aangekondigd, en heeft inmiddels al 15 miljoen betalende abonnees. Hiervoor heeft de dienst onder meer exclusieve deals gemaakt met artiesten als Drake, iets wat concurrent Spotify tot nu toe niet gedaan heeft.

Lees voor veelgestelde vragen over Apple Music ook: Apple Music FAQ en Beats 1 FAQ.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2016, 21:07
Categorieën Apple, Diensten
Onderwerpen apple music, wwdc 2016

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.