Destination Jupiter op Apple Music.

Apple Music en NASA vertellen het verhaal van Jupiter [video]

Apple heeft in samenwerking met NASA een video gemaakt met de titel Visions of Harmony. De video gaat over de Juno-missie naar de planeet Jupiter. Ook is er muziek te luisteren van meerdere artiesten.

destination-jupiter-apple-music

Apple wil meer exclusieve content voor Apple Music, zo bleek eerder deze week al uit een groot interview. Vandaag zien we daar direct al resultaat van, want Apple heeft in samenwerking met de NASA een ruimtevideo gemaakt over de Juno-missie met de titel Visions of Harmony. De bijna negen minuten durende video is te bekijken via Apple Music Connect.

Apple Music en NASA

Onder de sectie ‘Destination: Jupiter’ licht Apple niet alleen de nieuwe video uit, maar ook de muziek uit de film en andere exclusieve nummers, zoals Sister van Brad Paisley en The Spark van GZA the Genius. Deze exclusieve content is gemaakt om te vieren dat de Juno-satelliet de baan van Jupiter bereikt.

visions-of-harmony-apple-music

In de video spreken meerdere experts over het belang van Jupiter en waarom deze planeet zo interessant is. De link met Apple Music wordt gelegd door ook enkele artiesten aan het woord te laten. Zo vertelt de muzikante Quiñ over wat haar zo fascineert aan de ruimte en speelt Corinne Bailey Rae enkele slagen op haar gitaar. Alle interviews in deze korte documentaire worden vergezeld door mooie ruimtevideo’s en het werk wat deze NASA-missie met zich meebrengt.

visions-of-harmony-apple-music-planeet

Eerder verscheen op Apple Music al het complete concert van Taylor Swift, terwijl Apple ook helpt met het produceren van videoclips. Er wordt ook nog steeds gesproken over een eigen tv-dienst van Apple, terwijl een serie over de appeconomie met zanger Will.i.am al reeds aangekondigd was.

Je kunt de video Visions of Harmony bekijken via Apple Music Connect, het sociale onderdeel van Apple Music. Connect verdwijnt in iOS 10 echter meer in de achtergrond. De muziek uit de film kun je vinden op de pagina genaamd Destination: Jupiter.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 10:50
Categorieën Apple, Diensten
Onderwerpen apple music, nasa

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.