Beasts of Balance-game

Apple Holiday Gift Guide 2017: leuke geschenken, langere retourperiode

Apple's Holiday Gift Guide 2017 is er, met leuke geschenken en een langere retourperiode. Bekijk de accessoires die alleen bij Apple verkrijgbaar zijn of doe inspiratie op voor je verlanglijstje.

Apple Holiday Gift Guide

De Apple Store is klaar voor de feestdagen. In de jaarlijkse Holiday Gift Guide 2017 vind je cadeau-ideeën zoals iPads en andere dure producten, maar ook enkele verrassende accessoires voor Apple-fans. Handig: je krijgt extra lang de tijd om te retourneren.

Apple Holiday Gift Guide 2017

Natuurlijk verkoopt Apple graag een iPhone of MacBook, maar er zijn ook goedkopere opties zoals het Beasts of Balance-spelletje (€89) op de foto hieronder. Daarmee bouwen kinderen spectaculaire torens van magische voorwerpen. Het draait om strategisch denken en creativiteit.

Beasts of Balance-game

Voor jongere kinderen is er een augmented reality-teddybeer (€69) met digitale functies. Voor volwassen kinderen is er de gloednieuwe alpinewitte versie van de DJI Mavic Drone (€1250). Maar dan komen we qua prijs al in de buurt van MacBooks en andere dure geschenken die volgens Apple ‘tot de verbeelding spreken’.

Apple Holiday Gift Guide

Soepeler retourbeleid
Valt zo’n geschenk toch niet in de smaak, dan is er nog hoop. Apple is tijdens de feestdagen namelijk soepeler met het retourbeleid. Bovendien wordt alles sneller geleverd: alles wat je besteld wordt binnen twee dagen geleverd, mits het op voorraad is. En bij alles wat je tussen 15 november 2017 en 25 december 2017 hebt gekocht heb je tot 8 januari 2018 de tijd om te retourneren. Het mogen zelfs uitgepakte en gebruikte producten zijn, als ze maar niet beschadigd zijn. Normaal geldt in de Apple Store een bedenktijd van 14 dagen.

‘Only at Apple’
Blader door de ‘Only at Apple’-producten, die vooral bedoeld zijn als inspiratie. Van sommige accessoires kun je bij Apple soms nét een andere uitvoering vinden in een ander kleurtje. Extra korting is er niet te halen. Daarvoor kun je beter terecht in onze iPhone-vergelijker, bijvoorbeeld voor een refurbished iPhone, een iPhone 8 Plus met abonnement of misschien zelfs een losse iPhone X (als je niet te veel haast hebt)? Of wordt het niet toch eens tijd (pun intended) om een Apple Watch te kopen?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2017, 10:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen feestdagen, kerst, sinterklaas

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.