iPhone 8 doosje

iPhone 8 met abonnement vergelijken en bekijken

Vergelijk hier de iPhone 8 abonnementen: check de prijzen, lees alles over de iPhone 8 bestellen en vind de meest geschikte aanbieder. Of bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone 8 met abonnement.

- iPhone 8 prijs los toestel (vanaf €319,-) of kies iPhone 8 met abonnement

iPhone 8 met abonnement

Ben jij op zoek naar een iPhone 8 met abonnement? Dan ben je op de juiste plek, want dit populaire toestel is bij diverse providers verkrijgbaar. Op deze pagina lees je alles over abonnementskosten, bestellen, levertijden, verkrijgbaarheid en welke iPhone 8 abonnementen je in Nederland kunt afsluiten. We werken dit overzicht regelmatig bij met de nieuwste aanbiedingen.

Update: De iPhone 8 is niet meer via Apple te koop, alleen nog bij diverse telecomwinkels. Inmiddels is de opvolger verkrijgbaar. Lees alles over de iPhone SE 2020 abonnementen om te kijken of dit iets voor je is. Je kunt ook de iPhone SE als los toestel aanschaffen, als je niet wilt vastzitten aan een langer lopend contract.

iPhone 8 abonnementen vergelijken van Nederlandse providers

Een iPhone 8 met abonnement heeft als voordeel dat je niet meteen een paar honderd euro hoeft neer te leggen om de nieuwste iPhone te kunnen gebruiken. Hieronder zie je de aanbiedingen voor de iPhone 8 van dit moment.


iPhone 8 goudkleur

iPhone 8 abonnement afsluiten: verstandig of niet?

De iPhone 8 is een ideale smartphone voor mensen die aan een nieuw toestel toe zijn. Dit toestel zal nog jarenlang updates krijgen waardoor je er lang plezier van kunt hebben. Er zijn diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, waarbij vooral de interne hardware is vernieuwd. Er ook enkele vernieuwingen in, zoals draadloos opladen en een verbeterde camera. Hou je van foto’s maken dan zou je ook voor een iPhone 8 Plus met abonnement kunnen kiezen, omdat deze voorzien is van een dubbele camera. Aan de buitenkant zijn de verbeteringen meteen te zien, zoals de volledig glazen behuizing en de nieuwe kleuren.

De iPhone 8 is vooral een aanrader voor mensen die een normale schermgrootte van 4,7-inch en een thuisknop willen. Dit formaat past nog gewoon in je broekzak en heeft een glazen achterkant voor draadloos opladen. Daardoor ziet het design er ietsje anders uit dan voorheen en je ziet meteen dat je met een wat nieuwer toestel te maken hebt. De iPhone 8 heeft een verbeterd scherm met True Tone, waardoor het scherm meekleurt met het omgevingslicht. Ook zit er een snelle A11-processor in die nog energiezuiniger is dan in eerdere toestellen.

Ben je toe aan een nieuw toestel met nieuwe functies zoals draadloos opladen en een verbeterde camera, dan is de iPhone 8 een uitstekende keuze. Met een iPhone 8 abonnement betaal je een vast maandbedrag voor je toestel, zodat je weet waar je aan toe bent. Alle Nederlandse providers hebben iPhone 8 abonnementen in het assortiment, dus kijk in onze prijsvergelijking voor de beste deals. Pas de iPhone 8 toch nog niet in jouw budget, kijk dan eens naar een refurbished iPhone.

iPhone 8 doosje

iPhone 8 met abonnement of niet?

Het kan een lastige afweging zijn om te kiezen tussen een iPhone 8 met abonnement of een losse iPhone 8 in combinatie met een sim only. Als je zelf je abonnement regelt moet je iets meer dingen regelen en een groter bedrag ineens betalen. Heb je weinig spaargeld achter de hand, dan kan een iPhone 8 abonnement de betere oplossing zijn omdat je zekerheid hebt van een vast maandbedrag gedurende het hele contract. Met onze prijsvergelijker vind je snel de beste aanbieding die bij jou past.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!