iPhone 8 doosje

iPhone 8 met abonnement vergelijken en bekijken

Ben je op zoek naar een iPhone 8 met abonnement? Check hier de prijzen en aanbieders, vind de beste deal en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone 8 met abonnement.

iPhone 8 review Refurbished

iPhone 8 met abonnement

Het is niet meer zo eenvoudig om een iPhone 8 met abonnement af te sluiten, aangezien dit toestel niet meer in het assortiment van Apple zit. Inmiddels is de opvolger verkrijgbaar. Lees alles over de iPhone SE 2020 abonnementen om te kijken of dit iets voor je is. Je kunt ook de iPhone SE als los toestel aanschaffen, als je niet wilt vastzitten aan een langer lopend contract. Dit toestel heeft hetzelfde uiterlijk als de iPhone 8, maar met de nieuwste interne componenten waardoor je veel langer updates krijgt.

Je kunt de iPhone 8 met abonnement soms nog wel bij telecomwinkels aantreffen. Vaak gaat het daarbij om een refurbished iPhone 8.

Hieronder vind je in onze prijsvergelijker betrouwbare partners voor een refurbished iPhone 8:


iPhone 8 abonnementen bij Nederlandse providers

De Nederlandse providers hebben de iPhone 8 vaak niet meer in het assortiment, omdat je voor dezelfde prijs een betere deal hebt met de opvolger iPhone SE. Kun je toch een goede deal vinden, dan is dit een prima toestel die ook de komende twee, drie jaar nog wel updates krijgt.


iPhone 8 goudkleur

iPhone 8 abonnement afsluiten: verstandig of niet?

De iPhone 8 is een prima smartphone voor mensen die een veelzijdig toestel zoeken. Dit is bovendien de eerste iPhone die je draadloos kunt opladen. Er zijn diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger iPhone 7, waarbij vooral de interne hardware en de camera zijn vernieuwd. Hou je van foto’s maken dan zou je ook voor een iPhone 8 Plus met abonnement kunnen kiezen, omdat deze voorzien is van een dubbele camera. Aan de buitenkant zijn de verbeteringen zichtbaar, zoals de glazen behuizing (ook aan de achterkant!) en de nieuwe kleuren.

De iPhone 8 is vooral geschikt voor mensen die een normale schermgrootte van 4,7-inch en een thuisknop willen. Dit formaat past nog gewoon in je broekzak. De iPhone 8 heeft een verbeterd scherm met True Tone, waardoor het scherm meekleurt met het omgevingslicht. Ook zit er een snelle A11-processor in die nog energiezuiniger is dan in eerdere toestellen.

Ben je toe aan een nieuw toestel met nieuwe functies zoals draadloos opladen en een verbeterde camera, dan is de iPhone 8 een goede keuze. Je bent het voordeligst uit als je kiest voor een refurbished iPhone.

iPhone 8 doosje

iPhone 8 met abonnement of niet?

Het kan een lastige afweging zijn om te kiezen tussen een iPhone 8 met abonnement of een losse iPhone 8 in combinatie met een sim only. Als je zelf je abonnement regelt moet je iets meer dingen regelen en een groter bedrag ineens betalen. Heb je weinig spaargeld achter de hand, dan kan een iPhone 8 abonnement de betere oplossing zijn omdat je zekerheid hebt van een vast maandbedrag gedurende het hele contract. Met onze prijsvergelijker vind je snel de beste aanbieding die bij jou past.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
augustus 2021