iPhone XR voor- en achterkant

Apple geeft tijdelijk extra inruilkorting bij nieuwe iPhone XR en XS

Apple is gestart met een speciale kortingsactie op de nieuwe iPhone XR en iPhone XS. Bij inlevering van bijvoorbeeld een iPhone 7 bespaar je zo'n €250.

Als je je iPhone wil verkopen of inruilen, heb je een aantal mogelijkheden om de beste prijs voor je oude toestel te krijgen. Apple heeft zelf al jaren haar eigen inruilprogramma, waarmee je korting kan krijgen op een nieuwe iPhone. Apple is nu in Nederland en België een tijdelijke actie gestart waardoor je meer terugkrijgt voor je oude iPhone als je kiest voor een iPhone XR of iPhone XS.

Apple inruilactie voor iPhone XR en iPhone XS

Apple is meestal niet de meest gulle partij als het gaat om het inruilen van je iPhone. Maar met deze kortingsactie kan het toch de moeite waard zijn om eens langs te gaan bij de Apple Store. Met deze inruilactie kun je namelijk bijna €300 besparen op een iPhone XR of een iPhone XS.

Apple inruilactie voor iPhone XS en iPhone XR.

Apple hanteert in deze tijdelijke actie de volgende prijzen:

iPhone XR iPhone XS
iPhone 7 Plus Vanaf €589 Vanaf €889
iPhone 7 Vanaf €609 Vanaf €909
iPhone 6s Plus Vanaf €689 Vanaf €989
iPhone 6s Vanaf €709 Vanaf €1.009
iPhone 6 Plus Vanaf €709 Vanaf €1.009
iPhone 6 Vanaf €729 Vanaf €1.029

Het is niet bekend hoe lang de actie duurt. In China eindigt de actie op 31 januari 2019, maar voor andere landen heeft Apple nog geen einddatum bekendgemaakt. De actie geldt ook niet op de iPhone XS Max.

Je komt alleen in aanmerking als je langs gaat bij een fysieke Apple Store. Dat kan in Amsterdam, Haarlem, Den Haag of Brussel. Vind je de toestellen na de inruilactie nog iets te duur? In onze artikelen over een iPhone kopen vind je de beste prijzen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2018, 18:20
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone XR, iPhone XS, korting
Devices iPhone XR, iPhone XS

Actuele iPhone XR deals

30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.