iPhone XS abonnement kopen

iPhone XS los kopen: iPhone XS goedkoop aanschaffen

Wil je een losse iPhone XS, dan vind je hier alle info. We vertellen je over de iPhone XS prijzen en over bestellen bij de Apple Store en andere winkels. Bekijk de beste deals voor een losse iPhone XS kopen, zodat je geen euro te veel betaalt.

- iPhone XS prijs los toestel (vanaf €688,-) of kies iPhone XS met abonnement

Dit zijn de officiële Nederlandse iPhone XS prijzen:

Losse iPhone XS kopen: dit moet je weten

Wil je een losse iPhone XS kopen? Dan ben je hier op de juiste plek, want je leest alles over de prijzen, levertijden en opties van de losse iPhone XS. Zo vind de beste prijs voor jouw losse toestel! We werken dit overzicht regelmatig bij want de adviesprijs van Apple is weliswaar vanaf €1159, maar je bent vaak goedkoper uit als je wat verder kijkt en vergelijkt.

iPhone XS los kopen of met contract?

Ga je de iPhone XS los kopen, dan ben je veel flexibeler dan wanneer je voor een iPhone XS met abonnement kiest. Beide opties hebben zo hun voor- en nadelen. Bij los kopen ben je flexibeler in de keuze van je provider en hoef je niet te wachten tot je huidige contract afloopt, maar je zult wel in één keer het volledige bedrag meoten betalen. Heb je het geld niet op je spaarrekening staan, dan kun je de kosten over een langere periode verspreiden met een iPhone XS abonnement.

Actuele iPhone XS deals


Los kopen via de Apple Store of een webwinkel gaat vaak sneller dan via providers. Bovendien heb je niet te maken met de BKR-registratie.

Prijs iPhone XS los toestel

In Nederland kun je de iPhone XS los kopen bij verschillende winkels. Veel mensen denken meteen aan de Apple Store, maar je kunt voor de losse iPhone XS ook bij telecomwinkels en elektronicawinkels terecht. Het interessante daarvan is dat de prijs vaak wisselt per kleur. Heeft een winkel veel iPhone XS-exemplaren in spacegrijs op voorraad, dan zal

Wil je liever een iPhone XS met abonnement, dan kun je terecht bij de alle bekende providers.

Welke iPhone XS los kopen?

Ga je de iPhone XS los kopen en weet je al welk model je gaat kiezen? Je hebt dit jaar meer keuze dan ooit, want je kunt de iPhone XS bestellen in twee formaten: 5,8-inch en 6,5-inch. Ook heb je keuze uit drie kleuren: spacegrijs/zwart, zilver/wit en goudkleur. Laatstgenoemde kleur is nieuw bij de iPhone XS. Daarnaast zijn natuurlijk prijs, opslag en iPhone-levertijd van belang. Het gebeurt regelmatig dat er een langere levertijd zit op bepaalde uitvoeringen. Dit jaar verwachten we dat er de meeste belangstelling zal zijn voor de grootste 6,5-inch iPhone XS met de meeste opslag (512GB).

#1 Welk iPhone XS los toestel past bij mij?

Apple laat je altijd kiezen uit meerdere iPhone-kleuren, waarbij spacegrijs/zwart en zilver/wit altijd als vaste keuze in het assortiment zitten. We verwachten dit jaar rondom de launch geen speciale uitvoeringen zoals hoogglans zwart of rood.

Wat bij de keuze van jouw ideale toestel meespeelt is hoe lang je je iPhone XS wilt gebruiken. Ben je van plan om je toestel jarenlang zelf te gebruiken, dan zou je voor iets meer opslagcapaciteit kunnen kiezen, zodat je bent voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Je kunt in dat geval de kleur kiezen die je zelf mooi vindt. Wil je het toestel volgend jaar alweer doorverkopen, dan is het slimmer om voor een zo gangbaar mogelijke uitvoering te kiezen, bijvoorbeeld spacegrijs met een gemiddelde hoeveelheid opslag.

#2 Hoeveel iPhone XS opslag heb ik nodig?

De iPhone XS komt waarschijnlijk beschikbaar met 64GB, 256GB en 512GB opslagruimte. Voor licht gebruik zal 64GB voldoende zijn, maar wil je je toestel intensief gebruiken, dan raden we aan om voor 256GB of 512GB te kiezen. Deze uitvoeringen met meer opslag zijn uiteraard wel iets duurder. Meer over de iPhone XS opslag lees je in ons artikel.

#3 Vergelijk de iPhone XS prijs en levertijden

Als er een nieuwe iPhone op de markt komt wil iedereen ‘m zo snel mogelijk hebben. Hou je hoofd koel en check onze prijsvergelijker voor de levertijden per aanbieder. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en binnen redelijke termijn je nieuwe telefoon in handen hebt. Als je de iPhone XS sim-only aanschaft ben je flexibel in het bijbehorende abonnement.

Waarom een iPhone XS los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone XS sim-only zou willen hebben:

  • Je wilt niet jarenlang vastzitten aan een abonnement.
  • Je wilt de gevreesde BKR-registratie ontlopen.
  • Je hebt een iPhone met groot scherm nodig.
  • Je wilt nieuwe technologie, maar wilt niet de hoofdprijs betalen.
  • Je gebruikt je iPhone veel om te fotograferen.

iPhone XS sim only aanbiedingen

Heb je eenmaal een iPhone XS gekozen, dan heb je nog wel een sim only nodig. In onze prijsvergelijker vind je de beste deals!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!