iPhone XS abonnement kopen

iPhone XS los kopen: alles over wat je moet weten

Wil je een losse iPhone XS, dan vind je hier alle info. We vertellen je over de iPhone XS pre-order, bestellen bij de Apple Store en bij andere winkels. Bekijk de beste deals en prijzen voor een losse iPhone XS, zodat je geen euro te veel betaalt.

Dit zijn de Nederlandse iPhone XS prijzen:

 • iPhone Xs 64GB: €1159,-
 • iPhone Xs 256GB: €1329,-
 • iPhone Xs 512GB: €1559,-

Losse iPhone XS: dit moet je weten

Wil je een losse iPhone XS kopen? Dan ben je op het juiste adres, want je leest hier alles over de prijs, releasedatum en levertijd van de losse iPhone XS. Zo vind de beste prijs voor jouw losse toestel! We werken dit overzicht regelmatig bij zodra de eerste acties bekend zijn.

iPhone XS pre-order bij Apple Store

Apple kondigde op 12 september de nieuwe iPhones aan, waaronder de 5,8″ iPhone XS met OLED-scherm. De iPhone XS pre-order begint op vrijdag 14 september bij de Apple Store. Wil je een iPhone XS bestellen, dan zul je er al vroeg bij moeten zijn. De pre-order begint namelijk al om 9:00 uur ‘s ochtends en de bestelde toestellen worden ongeveer een week daarna geleverd. Dit jaar zullen op vrijdag 21 september de eerste toestellen beschikbaar komen, als de officiële verkoop begint. Hou dus je agenda (en iCulture) in de gaten als je zeker wil weten dat je snel een losse iPhone XS in handen hebt!

De nieuwe iPhones kunnen sinds 14 september gereserveerd worden.

iPhone XS bij provider bestellen

iPhone XS bij webwinkel bestellen

iPhone XS los of met contract?

Ga je de iPhone XS los kopen, dan ben je veel flexibeler dan wanneer je voor een iPhone XS met abonnement kiest. Beide opties hebben zo hun voor- en nadelen.

Actuele iPhone XS deals


Los kopen via de Apple Store of een webwinkel gaat vaak sneller dan via providers. Bovendien heb je niet te maken met de BKR-registratie. Maar je moet wel meteen het hele bedrag voorschieten en kunt dit niet spreiden over een langere periode.

Prijs iPhone XS los toestel

Nu de iPhone XS officieel is aangekondigd zijn ook de prijzen bekend.

Dit zijn de Nederlandse iPhone XS prijzen:

 • iPhone Xs 64GB : €1159,-
 • iPhone Xs 256GB: €1329,-
 • iPhone Xs 512GB: €1559,-

Meer informatie over de verwachte iPhone 2018 prijzen lees je in onderstaand artikel.

iPhone XS prijs in Nederland

In Nederland kun je de iPhone XS los kopen bij verschillende winkels. Veel mensen denken meteen aan de Apple Store, maar je kunt ook bij telecomwinkels en elektronicawinkels terecht. Wil je liever een iPhone XS met abonnement, dan kun je terecht bij de alle bekende providers. Er zijn nog geen bundels bekendgemaakt.

Welke iPhone XS los kopen?

Ga je de iPhone XS los kopen en weet je al welk model je gaat kiezen? Je hebt dit jaar meer keuze dan ooit, want je kunt de iPhone XS bestellen in twee formaten: 5,8-inch en 6,5-inch. Ook heb je vermoedelijk keuze uit drie kleuren: spacegrijs/zwart, zilver/wit en goudkleur. Laatstgenoemde kleur is nieuw bij de iPhone XS. Daarnaast zijn natuurlijk prijs, opslag en levertijd van belang. Het gebeurt regelmatig dat er een langere levertijd zit op bepaalde uitvoeringen. Dit jaar verwachten we dat er de meeste belangstelling zal zijn voor de grootste 6,5-inch iPhone XS met de meeste opslag (256GB of 512GB).

#1 Welk iPhone XS los toestel past bij mij?

Apple laat je altijd kiezen uit meerdere iPhone-kleuren, waarbij spacegrijs/zwart en zilver/wit altijd als vaste keuze in het assortiment zitten. We verwachten dit jaar rondom de launch geen speciale uitvoeringen zoals hoogglans zwart of rood.

Wat bij de keuze van jouw ideale toestel meespeelt is hoe lang je je iPhone XS wilt gebruiken. Ben je van plan om je toestel jarenlang zelf te gebruiken, dan zou je voor iets meer opslagcapaciteit kunnen kiezen, zodat je bent voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Je kunt in dat geval de kleur kiezen die je zelf mooi vindt. Wil je het toestel volgend jaar alweer doorverkopen, dan is het slimmer om voor een zo gangbaar mogelijke uitvoering te kiezen, bijvoorbeeld spacegrijs met een gemiddelde hoeveelheid opslag.

#2 Hoeveel iPhone XS opslag heb ik nodig?

De iPhone XS komt waarschijnlijk beschikbaar met 64GB, 256GB en 512GB opslagruimte. Voor licht gebruik zal 64GB voldoende zijn, maar wil je je toestel intensief gebruiken, dan raden we aan om voor 256GB of 512GB te kiezen. Deze uitvoeringen met meer opslag zijn uiteraard wel iets duurder. Meer over de iPhone XS opslag lees je in ons artikel.

#3 Vergelijk de iPhone XS prijs en levertijden

Als er een nieuwe iPhone op de markt komt wil iedereen ‘m zo snel mogelijk hebben. Hou je hoofd koel en check onze prijsvergelijker voor de levertijden per aanbieder. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en binnen redelijke termijn je nieuwe telefoon in handen hebt. Als je de iPhone XS sim-only aanschaft ben je flexibel in het bijbehorende abonnement.

Waarom een iPhone XS los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone XS sim-only zou willen hebben:

 • Je wilt niet jarenlang vastzitten aan een abonnement.
 • Je wilt de gevreesde BKR-registratie ontlopen.
 • Je hebt een iPhone met groot scherm nodig.
 • Je wilt nieuwe technologie, maar wilt niet de hoofdprijs betalen.
 • Je gebruikt je iPhone veel om te fotograferen.

iPhone XS sim only aanbiedingen

Heb je eenmaal een iPhone XS gekozen, dan heb je nog wel een sim only nodig. In onze prijsvergelijker vind je de beste deals!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!